Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aira imie dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość
Wymagacie tolerancji w stosunku do imion które nosicie ale juz inne można zmieszać z błotem. xxx Nie, ja od nikogo niczego nie wymagam, odpowiadam jedynie na pytanie, co sądzę o tym imieniu 🖐️

Gość ale wstyd
gość dziś Aira: wymowa: IPA: Piękne imię Ipa, Ipka, Ci/pa,Cip/ka, no już córki ładniej nazwać się nie da. xxx Osmieszyłaś się już w całej okazałości, bo IPA to jest ogólna nazwa systemu znaków fonetycznych, czyli zapis wymowy :o GRATULACJE DEBILKO, to tak jak w tym kawale o Kyrie Eleison :D

Gość gość
gość dziś hahahahahahahaha szczyt debilizmu został osiągnięty :D "IPA" hahahahahhahahaha

Gość gość
Dobrze Ajro, nie gorączkuj się już, bo ci się burka spoci 🖐️

Gość gość
co się czepiacie zobaczył nieuk, że "wymowa" to poleciał po całości :D widać, że niektórzy w życiu słownika w rękach nie mieli :P matko kto tu siedzi, ja myślałam, że chociaż maturę macie :o

Gość Ja jestem Aira
Jaka burka? czemu mi ubliżasz? napisałam tylko jak to wyglądało kiedyś i dziś. Taka jest prawda wyzywacie i obrażacie kogoś. Widać jakie jesteście super babki, nowoczesne i kulturalne.

Gość gość
12:08 Wymowa Aira to jest IPA co nie? zobacz zobie inne zagraniczne imiona, tam też jest IPA :D ale jaja prawda?

Gość gość
Wasze dzieci są mądrzejsze od was, bo teraz jest tyle różnych imion, że nikt już nie zwraca uwagi wśród dzieci.... oczywiście póki im tego jadu i prostactwa nie nalejecie w umysły xxx Airo zgadzam się z tobą, smutne ale prawdziwe :(

Gość gość
A Jesoo płaczę,takie cuda to już tylko na kafe.

Gość gość
Himalje głupoty w tym wątku zostały zdobyte.Gratuluję.

Gość gość
dziś ty się nie gorączkuj ciemna babo w tym posranym kraju jak masz męża żonę z innego kraju to znaczy, że na pewno ciapaty :D już nie ma innych nacji na świecie, a w ogóle nie wolno nadac dziecku niepolskiego imienia nawet jak jesteś żoną, szweda, niemca czy ukraińca, bo jesteś patolą :D ale czarnogród :D

Gość gość
IPA wymiata :D

Gość gość
A ja sie dziwie: PO CO pytacie o takie rzeczy na forum? Nazywajcie dzieci, jak chcecie, i tak nikt wam w oczy nie powie, ze mu sie nie podoba.

Gość gość
ale kobiety są puste i agresywne :o

Gość gość
Jakie okropne imię. Żeby tak nazwac dzieciaka trzeba miec cos z glową. To sie z Majra od Henka kojarzy jak nic. Ale w sumie dobrze bo bedzie miala mala krowa przesrane w szkole ;-)

Aira to imię raczej dla psa... miałem pieska o takim imieniu. Ostatnio jak szedłem ulicą słyszałem jak właściciel innego psa też tak wołał. Ja bym odradzał.

Gość gość
no w ogóle postkomuna nadeje psom ludzkie imiona, a potem wielkie debaty kretynów, że Gustaw, Maja, Kuba to pieskie imiona i jak mozna tak nazwac dziecko. Normalnie pajdokracja małp i nieuków :o

Gość gość
Bo maja i kuba to są imiona dla psów...

Gość gość
To od zawsze były ludzkie imiona, tylko ludzie zaczęli je nadawać zwierzętom, słusznie ktoś napisał więc weź już nie ośmieszaj się. widzę zakuty łeb nie boli :)

Gość gość
13:42 ty jesteś debilem czy udajesz? nie podobaja mi się te imiona ale one są dla ludzi, ja mam psa imieniem kasia i co? to znaczy, że to jest imie dla psa?

Gość gość
Kasia nie jest imieniem dla psa, ale kuba, maja, gucio owszem. Nie nadałabym dziecku psich imion.

Gość gość
Jezuuu, imię Gustaw zawsze było imieniem ludzkim. Popatrzcie sobie na Gustawów w historii i zapewniam was, że nie zostało ono wymyślone przed wiekami dla jakiegoś piesia. Tez mi się nie podoba to imię ale nie bądźmy ignorantami i nie wmawiajmy sobie ubzduranych teorii, że jakies imie jest dla psa BO TAK :P no trochę logiki ludzie :) a jak ktos tak daje na imie psu to równie dobrze Kasia może być imieniem dla psa, bo ja sobie tak ustalam :D jak juz wyżej ktos napisał :)

Gość gość
IPA jesteś tu jeszcze? :D

Gość gość
O mój borze (proszę nie zarzucać mi analfabetyzmu, Bożę od Boga, borze od boru)... A dawajcie tym dzieciom jak chcecie na imię. Po kiego grzyba się pytacie co inni sądzą? Chcecie żeby każdy potakiwał i mówił jakieś to piękne imię umyśliliście dla potomka? Niestety, znajdą się tacy, którym się spodoba jak i tacy, którzy zjadą. Taki problem jest OD ZAWSZE! - Grażyna- "Boże, co to za wymysł! Jakieś nowomodne i pseudointeligenckie, bo Mickiewicz wymyślił" - Agata- "Agata dasz dziecku na imię? Będą się śmiać, że Agata nogą zamiata" - Mateusz- "A co to za imię? Mateusz wajchę przełóż" - Helena- "To imię nieszczęśliwe" - Kalina- "Jak kalia pogrzebowa" - Monika- imię, które w latach '70 uznawane było za k***wskie -Magdalena- najsłynniejsza prostytutka - Julian- "Facet to ma mieć męskie imię, a nie jak ciiii***a" I tak można w nieskończoność. Nie istnieje imię, które każdemu by się podobało, więc po co się pytacie? Jak wam się podoba, uważacie, że nie jest krzywdzące (jak np. Mszczuj, Śmierduchna czy Kadłubek) i pasuje do waszego nazwiska (żeby to nie był Bazyl Wiewiórka czy Isaura Grzybek), a także nie zlinczują dziecka w waszym miejscu zamieszkania (np. Amatullah Kowalska w 500 osobowej wiosce katolickiej) to je po prostu dajcie i nie miejcie pretensji, że nie wszyscy pieją z zachwytu. Wasze dzieci, wasza sprawa.

Gość gość
ja bym dodała jeszcze Kasia - jak sekretarka do klepania po pupie :D Pani Kasiu dwie kawusie - chlast! - a migiem! :D

Gość gość
kuba do nogi ale szybko, maja chodź źreć, miche podano. serio kuba to mój pies a maję maja sasiedzi. bachor z takimi imionami będzie traktowany jak pies ;-)

Gość gość
Albo Mariola, jak przygłupawa dziunia z wiejskiej dyskoteki.

Gość gość
kuba do nogi ale szybko, maja chodź źreć, miche podano. serio kuba to mój pies a maję maja sasiedzi. bachor z takimi imionami będzie traktowany jak pies oczko.gif XXXX No ale powiedz, co Ci do tego? Uwierz, że do Twojego imienia z pewnością też mógłby się ktoś przyczepić. Ja mam kota Stanisława (bardzo popularne ostatnio imię) i wcale nie uważam, że jest to imię dla kota.

Gość gość
Mariola jest obrzydliwe, ale Kuba chyba bardziej ;-) Na fejsie pełno kubusiów i majeczek podobnych do psów, że o Andżelikach nie wspomnę

Gość gość
A Ty do czego jesteś podobna? Bo z wypowiedzi (które świadczą o poważnym niedoborze w ilorazie inteligencji) podejrzewam, że nie do człowieka.