Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi1

Czy są to objawy ... ciąży ?

Polecane posty

Witam. Z góry mówię że jestem tu nowa także jeśli był już taki wątek to przepraszam. Ale chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was tak miała.. A więc zacznę od początku: Staram się z moim ukochanym o dzidziusia już ponad pół roku i nadal nic tylko dodam ze mam nie regularne cykle. Ale teraz 27.01.2015 r byłam u ginekologa i on powiedział ze pęcherzyk w którym dojrzewa jajo ma wielkość 12mm i dodał ze od tego dnia muszę się kochać ze swoim codziennie aż do niedzieli (01.02.2015r) bo przewiduje że owulacja nastąpi 01-02.02.2015r tak więc kochałam się z moim mężem 27.01, 31.01.,01.02 bo więcej nie dało rady (bo wiadomo praca) i dodam że 01.02 kochaliśmy się 3 razy (Rano, po południu i wieczorem). No i teraz odczuwam czasami lekkie pobolewanie/kłucie/ucisk w podbrzuszu czy morze to być oznaka że się udało? A i jeszcze jedno od wczoraj (01.02.2015) czuje ból sutków a jak je dotknę to już normalnie masakra. No i dziś w pracy czasami mnie tak zemdliło ale tak wiecie lekko.. Powiedzcie mi czy jest możliwość że tym razem się udało? Byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie jeśli tak. Czekam na wasze odpowiedzi i z góry dziękuję

Gość gość
Sorry ale objawy ciąży nie występują po paru dniach od ewentualnego zapłodnienia.

No to co może być tego przyczyną.. Wiem że nie ma zaraz po.. Tylko nie pokoi mnie to ponieważ bardzo chciałabym być w tej upragnionej ciąży..

Gość gość
Po prostu czekaj do dnia miesiączki, każda czeka :p

Eh.. do tego jeszcze tak daleko.. Tym bardziej ze znowu nie wiem kiedy przypada mi ten dzień.. bo cykle mam co 28-36 dni.. :( Oj.. Żeby się udało.

Gość gość
no niezle..teraz kobiety maja juz symptomy ciazy trzy dni po stosunku haha :O ps. nieregularne pisze sie razem. ps.2. takie pobolewanie moze swiadczyc o tym, ze owulacja wystapila...

Gość gość
Często jak się chce upragnionej ciaży to wmawia się sobie te wszystkie objawy.

No tak to juz jest jak sie tego bardzo pragnie. Staram sie o tym nie myśleć ale tak sie nie da w 100%