Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baczek1

Broda u kobiety

Polecane posty

Gość baczek1

Przerażona jestem. Mam 33 lata. Coraz bardziej obrasta mi broda. Te włoski są ciemne, mają po 2, może 4 milimetry. I widoczne. A pod światło to już w ogóle masakra. Co z tym można zrobić? Kiedys badałam testosteron i wynik był ok, w normie. Od dziecka byłam że tak powiem włochata, urodziłam się pokryta delikatnym meszkiem. To się zdarza, ogólnie płod w w około 5 miesiącu cały jest takim meszkiem pokryty ale to potem zanika. Mi nie zanikło. Juz w podstawówce miałam damski wąsik i obecnie wyrywam go pęsetą. Pomocy bo wysiadam psychicznie a najgorsze jest to, że calutka broda jest juz obrośnięta i to się rozprzestrzenia.

Gość gość
Niektore kobiety tak mają, ale nie przejmuj się. Mozesz isc raz w mieiącu do salonu kosmetycznego na depilację pastą cukrową. Pasta cukrowa do zabiegów na twarz jest zimna i nie podrażnia skróry. Sprawdzony salon znajdziesz na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
Właśnie boję się ten meszek( w sumie to juz trudno meszkiem nazwać) ruszać, żeby mi potem normalna broda nie rosła. Chyba zamieniam się w faceta. Idę ryczeć.

Gość gość
Włoski po usunięciu pastą cukrową odrastają zupełnie inne niż po depilacji woskiem. Pasta wnika w mieszki włosowe i po każdej depilacji odrasta ich mniej, są cieńsze i słabsze.