Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rajski ogród

Polecane posty

Gość muszka śmierdziuszka
Dzień dobry :classic_cool:

Przepchałam, a Roman jak zwykle przyjdzie na gotowe Miłego dnia ludziom na przystankach, w autobusach, samochodach, pociągach i korkach, muchom na szybach i w zakamarkach. Nie dajcie się siostry pająkom ;) 🌻

Gość gość
Gościu J nową spotkasz o blasku księżyca.Razem z gościem De.Polecam taką porę,bo wtedy wszystkie zazdrośnice :-D:-D:-D śpią.Życzę siły przebicia

Gość gość_autor
Za dobrze ja znam. Wiem o Niej bardzo dużo. Nie bedzie potrzebna siła.

Co to kuzwa jest he?...No i co o mnie wiesz?? Jak zwykle nic. Mało śmieszny żart.....

Jasne Autorze, ze nie będzie potrzebna siła. Wystarczy, ze zagadasz;)

Dzień dobry cioteczki :) dawno mnie nie było, ale widzę, że wciąż spamer łazi za wami jak pies. Czy jest na sali weterynarz?

Gość gość_autor
Jedna data, 14 luty. A co wiem?Masz racje, nic. Znam tylko Twój uśmiech, zapach , szalone pomysły. urwisie.

Gość gość
nowa, idź stąd do tabasco, tam pokazujesz swoje prawdziwe JA fałszywa istoto

@Muszka Ty jak widze pelna energii rano:) Wczoraj poczulas wole Boza zostania Zona Wilka troche zle zaczelas bo ta ilosc orgazmow o ktore jest wyzsze moje libido chcialas zalatwic dojarka:) Bardzo praktyczna z Ciebie dziewczyna:) Ale teraz juz wiesz ze tak sie nie da i musialbys na te orgazmy rozlozyc szeroko przede mna uda i cipke nie ma oszukiwania:) Wiec teraz powiedz czy taka perspektywa nie powoduje ze rezygnujesz bo to za trudne dla ciebie:)?

Gość gość
Autorze,więc po co ma się nocami tutaj szwendać i zabawiać rączkowskich?Dziwnie sympatię objawiasz.:-p

Gość gość
Nowa :-D bierz urlop na 14.02. i z domu nie wychodź.Mnie by już strach wykręcił.

@Nowa Uspokoj sie mezczyzna Cie uwodzi jest chyba od dawna Twoim wielbicielem nie mial smailosci przyjac Nicka i Avatara wiec star sie pomagac cic icie chronic jak potrafi docen to:) Marzy o Tobie czujac w ustach zapach is mak Twojej cipki ociekajacej pozadaniem:)\ To czeste u mezczyzn jak nas jakas kobieta zauroczy to bardzo realne przezycie Ja tez tak mam. Naprawde czujemy ten zapach i smak tak dziala meska seksualnosc:)

Gromi:) Brakuje Cie na tej spamfali:) Udanego dnia, ludzie:) Nawet Ci z pretensjami wytrzepanymi, niech maja :)

Wali mnie to co to k***a jest zerujecie na kimś w imię zabawy? G****o mnie obchodzi skąd masz takie informacje. Daj mi spokój

Wilku, autor chciał romantycznie, a Ty od razu wyjeżdżasz z tą cipką. Zepsułeś całą atmosferę.

Gość gość
No teraz to najlepiej weź cały tydzień.

Wilku :D Widzę, że spodobała Ci się perspektywa automatycznej obsługi baranka :D Wiem, wiem, nie powiesz tego głośno, ale już wyszukałeś w necie najlepszą firmę produkującą dojarki ;) Zakładając, że kobieta ma o połowę mniejsze libido od Ciebie, to w jaki sposób miałaby się przejawić Twoja najwyższa miłość do niej? Obniżenie TWOICH wymagań o połowę? Spotkanie się na poziomie 75% :D ?? A reszta dojarką :D Tak żębyś był zaspokojony w stu procentach :) P.S. Wilku nie wiedziałam, że aseksualne istoty tak Cię mogą zaintrygować :classic_cool:

Gość gość
błagam !! ignorujcie tego nachalnego, obrzydliwego i agresywnego starego Capa