Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rajski ogród

Polecane posty

Gość gość_autor
Pozwól mi zrozumieć i zostwie to . Poświeć mi chwile , porozmawiamy. Jedno spotkanie w ulubionej restauracji . Wiem, jesteś zła, przepraszam ale będę walczył o to spotkanie.🌻

@gość_autor dziś Posłuchaj przez chwile bardziej doswiadczonego mezczyzny ktory niejedne juz Serce Umysl i Cip/ke kobiety zdobyl:) Wiem ze Milosc jest zawsze lekko niesmiala ale tak Nowej nie zdobedziesz na zawsze pozostaniesz dla niej milym platonicznym adoratorem jeczacym z za pomaranczowej kotary poeta. Jak chcesz ja zdobyc musisz o nia zawalczyc jak mezczyzna Wojownik ktory wie czego chce i ma odwage to wypowiedz jasno i otwarcie a nie poeta jeczacy do ksiezyca o swej niespolnionej milosc ktory nawet nie powiedzial wybrance ze Ja kocha i kim jest. Wiec po kolej koniec ukrywania sie za ta pomarnczowa zaslona to dobre dla nastolatkow czy niesmialych kobiet a nie mezczyzny Wojownika. Nowa lubi odwaznych zdecydowanych mezczyn co potrafia wziasc kobiete ostro od tylu bez pytania o zgode lubi tez i waniliowy romantyczny seks ale musisz miec w sobie ta odwage staniecia przed nia i powiedzenia tak. Nowa nazywam sie tak i tak jestes cudowna zauroczylas mnie bede zdobywal Twoje sece umysl i cipke wiec mow jasno chcesz byc zdobywana czy nie bo nie chce byc nachalny i ci sie narzucac. Na forum odpowiednikiem powiedzenia nazywam sie tak i tak jest przyjecie Nicka i Avatara. Wiec przestan jeczec jak ten poeta tylko dawaj twardego meskiego Nic ka i Avatar ociekajacy testosteronem tak zeby Nowej jak staniesz przed nia powiedziec to co ci mowilem zmiekly kolana a cipka splynela pozadaniem. Takie otwarte odwazne meskie postawienie sprawy to Twoja jedyna szansa zeby zdobyc jej Serce Umysl i Cip/ke inaczej na zawsze pozostaniesz jeczacym poeta zapomoranczowa kotara a takich kobiety sluchaja jak sie nudzac za czy czuja samotne ale sypiaja tylko z Wojownikami im oddaja Serce Umysl i Cip/ke we wladanie:)

Zostaw to i nie niszcz mnie. Żadnego spotkania. Było minęło i już.... Tak to widzę...i nic już nie wspominaj. bo tu nie wrócę

Gość gość
Dacie popcorn?:-D Czy nadmieniłam,że was wszystkich po prostu uwielbiam?:-*****

Co ty pieprzysz wilk, nie mieszaj się i nie mow ze cokolwiek wiesz bo nic nie wiesz i skończ nie dobijaj bo dostaniesz kilka słów za duzo

" wilk1946 dziś @Muszka Ty jak widze pelna energii ranousmiech.gif Wczoraj poczulas wole Boza zostania Zona Wilka " P.S. Wilku, to już Bóg musi interweniować w Twojej sprawie, sam nie potrafisz przekonać do siebie? ? Nara :) :D

Gość gość
Tam nie leciało Łojdiridi???

Gość gość
mucha, skończ gadać z tym Wilkiem, pogięło cię? chcesz spamera? ja piertolę co za idiotka. Mmartha to nie ty czasem ?

Gość gość_autor
Wilku, zostaw Ja . Widze ze w ogole Jej nie znasz. x Nowa, znasz moje zdanie na ten temat. Nie oczekuje niczego, chce tylko porozmawiać. Daj mi szanse, chyba należą mi sie wyjaśnienia?

To niema prawa istnienia. Daj spokój. Zostaw to masz swoje sprawy a ja swoje. I juz....dziękuję Ci ale nic nie zrobię w tej sprawie... No koniec. Zamykamy kino na dziś.... Nara

@Muszka Nigdy nie napisalem ze jestes aseksualna tylko ze dopiero budzisz w sobie tego Demona Erotycznego i naprawde swietnie ci to idzie stalas sie otwarta super zartujesz erotycznie. Jeszcze raz cie przepraszam ze napisalem wtedy to publicznie naprawde bylo z dobrego Serca i wiedzialem ze nikt inny tego ci nie powie znasz Wilka jaki jest wiesz ze mowie prawde. Dopiero ostatnio wpadlem zeprzeciez moglem to co napisalem przekazac ci przez ktoras z Wiedzm zktora mam kontakt na miala. Ale wracajac do wazniejszych kwesti ty mi sie tutaj nie wymiguj nie bedzie zadnych kompromisow 48 orgazmow rkladasz szero uda i cipke i cieszysz sie ze dajesz orgazm swojemu ukochanemu mezczyznie jestes z tego dumna ze potrafisz go w pelni zaspokoic. Zero kompromisow. Todziala w 2 strony jak Ty bedziesz mial ochote a Ja bede zmeczony naprawde znajwieksza przyjemnosci sprawie ci orgazm mam usta jezyk dlonie sztuczne k***sy bedziesz jeczala z rozkoszy a Ja bede szczesliwy:) Wiec prosze jasno tu zadeklarowac znajac warunki czy rezygnujesz z kandydowania na moja Zone??? PS. Moze dozyje chwili kiedy ta smierdziuszka zniknie z twojego nicka i pojawi sie Hiszpanska Muszka lub przynjamniej Muszka z jakims innym erotycznym dodatkiem. Cuda sie zdarzaj gleboko w to wierze:) Zloze ofiare Swiatowidowi 2 jagniaki i 2 litry 50% nalewki z lesnych czernic. Ofiara bedzie calopolalna i cotygodniowa. Wiec miej litosc jak nie dlauszczuplania moichzapasow nalewki to przynajmniej dla tych biednych jagniat:( Pomysl ze przez Twoj upor chcoc wiesz ze mam racje ale robisz mi naprzekor co tydzien straca zycie 2 jagniaki

Gość gość_autor
Nie poddam sie, do 14 jest troche czasu.🌻 Wiem ze jest trudno ale to tylko rozmowa.

Gość gość
nowa , zmień z powrotem biedronkę na banana, to bardziej pasuje do kobiety twojego pokroju

Gość gość
Nie masz jpgów?Szantaż to paskudztwo,ale jak ktoś tak zdesperowany...;-p

Gość gość
Nowa,, bujaj do tabasco zarazo

Gość gość
do autora Kobieta powiedziała "nie". jasny przekaz. Czego jeszcze chcesz? dlaczego ją dręczysz?

Gość gość
gosciu autorze o którą kobiete chodzi? :)

Gość gość
Nie karmcie trola Wilka