Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uda mi się odbudować naszą relację

Polecane posty

Gość gość

witam serdecznie jakiś czas temu poznałam dwóch facetów, ktorzy się przyjaźnią. najpierw zaczęłam kręcić z jednym (były pocałunki) ale znajomość nie przerodziła się w nic więcej ponieważ oby dwoje nie "mieliśmy na to parcia". Prawda jest taka że od początku bardzo podobał mi się ten drugi. Byliśmy ostatnio na wspólnym wyjeździe większym towarzystwem - tam niestety przytulałam się z tym od pocałunków, do niczego więcej nie doszło ponieważ tego nie chciałam. Po powrocie z wyjazdu spotkaliśmy się wszyscy na imprezie - tam ten, który mi się bardzo podoba sprowokował sytuację i zaczeliśmy się całować, prawie się przespaliśmy. wszystko było ok przez tydzień ale przestał sie do mnie z dnia na dzień odzywać. boję się że jego przyjaciel powiedział mu o przytulaniu i to go ode mnie odepchneło :( proszę nie oceniajcie mnie jako najgorsza *** Czy jest szansa na odbudowanie relacji z tym facetem?

Gość gość
zachowałaś się jak ściera .... no taka prawda ,chłopaki doszli do wniosku ,ze jesteś łatwa i dali sb spokój .

Gość gość
tak jak pisałam tylko się przytulalismy i do niczego nie doszlo. wczesniejsze pocalunki byly malo istotne - poza tym ten drugi je widzial i nadal chcial ze mna krecic

Gość gość
tak się nie robi ,faceci nie lubią łatwych zdobyczy ,może i lubią ale ktoś z klasą to woli się pomęczyć niż od razu mieć wszystko na tacy , stałaś się nieuciwa wobec tych facetów i mają pewnie teraz nie za dobrą opinię o Tb ,chciało ci się numerków na bok to teraz masz efekty.

Gość gość
o pocalunkach wiedzial i to mu nie przeszkadzalo. w momencie jak zaczelo sie miedzy mani dobrze dziac on zniknal.. mozliwe ze dowiedzial sie o przytulaniu - z drugiej strony przeciez to nie jest nic takiego strasznego. Czy wy nigdy nie spotykaliscie/ spotykalyscie sie z osoba, z ktorą wczesniej mial jakies relacje Wasz przyjaciel? wiem ze zrobilam zle ale mi na prawde na nim bardzo zalezy i chcialabym zawalczyc o niego

Gość gość
droga koleżanko ,powiem ci ,ze znalazłaś się w podobnej sytuacji co ja , tylko u mnie problem w tym jest taki ,ze leci na mnie najlepszy przyjaciel mojego faceta ,widzę to i czuję ,ze mu się podobam ale cóz fajny ale wolę swojego mena ;-))

Gość gość
żaden z nich nie był moim facetem.. ja się po prostu pogubiłam i zrobiłam złe rzeczy.. czy mogę to jakoś naprawić. nie wiem dać mu czas- może przemysli i sie odezwie jak przetrawi ta hu****

Gość gość
....