Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam do Was ogromna prosbe

Polecane posty

Gość gość

Moje życie to ostatnio katastrofa we wszystkich możliwych dziedzinach- brak pracy, problemy w urzędach, na uczelni, kłopoty ze zdrowiem, no i skomplikowana sytuacja z facetem... Mam coraz mniej siły żeby wstać rano i się z tym mierzyć, popadam w coraz większą depresję. Ciągle się modlę, staram się myśleć pozytywnie... Ale jeśli mogę Was prosić o chwilę wsparcia, ciepłą myśl o zagubionej przerażonej dziewczynie, albo krótką modlitwę lub ciepłe słowo. Może będzie mi łatwiej, może z Waszym wsparciem Wszechświat w końcu przestanie mi dodawać zmartwień. Czuję się sama i samotna, chcę chociaż przez chwilę poczuć, że ktoś chce żeby mi się ułożyło. Proszę Was i z góry dziękuję za taki piękny gest.

Gość gość
Nie mysl o przeszlosci.. tam juz bylas, wszystko widzialas

Gość gość
Dokładnie nie patrz w tył skoro jesteś juz na przodzie. Pomyślałem o Tobie ciepło ;)

Gość gość
modlitwa szkodzi bo boga nie ma. trzymam kciuki i wysylam pozytywna energie. u mnie wszystko smiga jak trzeba. nosek do gory!

zdychaj.nikogo nie obchodzi twój los,to jest kafe,tutaj niema litości.

Gość gość
Skoro tyle złego ostatnio Cię spotkało, to teraz może być tylko lepiej, bo nic nie trwa wiecznie, ani zło, ani dobro. Masz zaledwie parę dni na poprawienie fryzury, wypranie i odprasowanie ciuchów, wysprzątanie mieszkania i....... pierś do przodu. Nadchodzą lepsze czasy !

Gość gość
Tez nie mam pracy i strasznie mi z tym zle :-( wiec nie Ty jedyna, trzymaj sie i nie poddawaj, ja czekam caly czas i wciaz mam nadzieje, ze cos sie ruszy

Gość gość
dziękuję Wam, aż mi łzy w oczach stanęły. Mam nadzieje, że rzeczywiście limit złego został przekroczony w moim przypadku. Tak bym chciała żeby jutro udało mi się coś załatwić, żeby odezwał się ktoś z pracy albo.. on. Jeden mały cud, który dodałby mi sił. Pomyślcie o mnie ciepło, chociaż przez 5 sekund jutro, na pewno będzie mi łatwiej wiedząc że mam wsparcie :)

Gość gość
a i ja myśle o Was ciepło, szczególnie o koleżance, której też tak cieżko o pracę. Nigdy nie miałam z tym problemów, ale teraz utkwiłam w martwym punkcie, nigdzie mnie nie chcą :(

Gość gość
Jak milo, ze cieplo o mnie myslisz, jutro bede trzymac za Ciebie kciuki:-) wszystko sie ulozy, trzeba tylko uwierzyc i poczekac, buziaki Kochana :-*

Gość gość
i mnie tez nie chca... nie mam pojecia co robie zle, po prostu nie znam nikogo odpowiedniego kto by mi zalatwil prace :-/

Gość gość
to co? połączmy nasze ciepłe myślenie, wyślijmy w Kosmos i niech wszyscy, którzy dzisiaj cierpią i są załamani niech dostaną od losu chociaż mały cud, albo więcej spokoju i cierpliwości w przeczekaniu najgorszego. Jestem z Wami i też trzymam kciuki. Na taki pozytywny przekaz Wszechświat nie może być zostać obojęty :)

Skoro pozytywne myślenie nie pomaga to trzeba myśleć, że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej. Oczywiście z mojej strony modlitwa dzisiejszego wieczoru będzie odmówiona. Trzymaj się jakoś i nie poddawaj. Chcesz się dowiedzieć więcej na temat akwarystyki? Wejdź na tego bloga http://agatkan93.blog.interia.pl/?id=3358715 i znajdź dużo cennych porad!

Gość gość
jak dobrze czytac tak mile slowa, od razu mi jakos lzej na serduchu, dziekuje 🌻

Gość gość
ja się za Ciebie pomodlę ;) sama czasami potrzebuję takiej dobrej myśli i chciałabym żeby ktos chociaż myślami mnie wspierał. Nawet nieznajomy z daleka. Czasem takiego czegoś po prostu nam potrzeba

Gość gość
myśle, że jak grupa wycięczonych swoja sytacja, pozbawionych nadziei zacznie wysyłać mnóstwo pozotywnej energii w kosmos to mus być lepiej. Sama nie daje rady,może moje problemy są niteresujące dla wszechświata dlatego będę wysyłać takąpozytyną energię tym którym się nie powodzi, żeby im było lepiej, żeby stał się cud. Zasługujemy na to :*

Gość gość
:-* modlitwa ode mnie tez zamówiona,trzymaj kciuki,poplakalam się ze wzruszenia ,pozytywnie zaskoczona,piękny gest od ludzi tak nie wiele a jednak :)

Gość gość
ja też proszę o ciepłą myśl..żebym miała siłę przezwyciężyć trudności i zaczęła zmagać się z jednym jedynym problemem który bardzo na mnie ciąży.. o odwage..dziękuję ;*

Gość gość
nie ma boga!

Gość gość
nie namawiam nikogo na modlitwę, zresztą sama mam z tym problem- jak trwoga to do Boga :o natomiast głęoko wierzę, że jeżeli ludzie bezinteresownie wspierają się to nic złego się nie stanie a może mamy szasnę na odmianę losu :) Będę bardzo ciepło myśleć, o tym, żeby wszyscy pozbawieni już złudzeń, załamani odnaleźli jakiś promyk w swoim życiu :* Koniecznie napiszcie jeżeli się uda. Słyszałam, że takie grupie wsparcie potrafia zdziałać cuda Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę, trzymajcie się, a może już jutro wszysycy obudzimy się w lepszym świecie :*

Niedowiarku, dla ciebie moze nie ma, dla innych jest- do widzenia! Pomodlę się za Autorkę, i za wszystkich piszących w temacie- Do Matki Boskiej Nieustającej Pomocy, i do sw. Judy Tadeusza, patrona spraw trudnych, beznadziejnych, zawikłanych. Zeszly rok miałam paskudny, pełen powaznych problemów, i u mnie, i w rodzinie. Modliłam się, mąż często mawia, ze wymodlilam kilka spraw. W tym roku wszystkie złe sprawy wyprostuja się, problemy znikną, i zdarzy się Wam wszystkich wiele niespodziewanych dobrych rzeczy.:):) Nie poddawaj się Autorko, cierpliwosci, wytrzymaj wszystko, co złe- to minie:). Pozdrawiam i przytulam wszystkich :):)

Gość gość
Jestem autorką tematu i chciałabym wszystkim serdecznie podziękować za wsparcie- dzisiaj udało mi się w końcu załatwić sprawę, która wisiała nade mną od miesiąca i już straciłam nadzieje na jej rozwiązanie. Mam nadzieje, że w pozostałych sprawach też będzie lepiej i że znajdę w końcu dobrą pracę. Dziękuję wszystkim i mam nadzieję, że u Was też trochę pozytywniej :) pozdrawiam.