Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sens życia według Persefony

Polecane posty

Gość gość

Jaki on jest właściwie?

Gość man date
podchodzi kanar do dresow bilecikido kontroli dresy na to: bujaj sie kanar podchodzi wiec do starego dziadka bileciki do kontroli a dziadek na to: nie slyszal pan co koledzu mowili?

Robić co się tylko podoba - ŻADNYCH jakichkolwiek ograniczeń. Chcesz wywołać wojnę? Zrób to. Chcesz się pobawić w Mariusza Trynkiewicza? Zrób to! Cokolwiek tylko chcesz.

Gość gość
Wtedy długo nie nacieszyłbyś się taką wolnością PS. wiesz co robili twoi idole z ludźmi takimi jak ty?

Moi idole kochali takich ludzi jak ja czyli lesbijki. Poczytaj sobie - dla lesbijek przywileje dla gejów obozy i zniewolenie =)

Gość gość
jestes chyba socjopatka tez jestem za tym aby robic co się chce, ale nie krzywdząc innych jak ktoś kiedyś powiedział "wolność jednego człowieka konczy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego"

Gość gość
Tak więc brzydzisz się sobą? Dlatego udajesz złą

Gość gość
Twoi idole likwidowali tzw upośledzonych psychicznie

Skończ pisać już do mnie zacznij myśleć samodzielnie bo tępactwo bije od ciebie. Mam na tyle rozumu że mogę sobie sama rozporządzać dobrem i złem. Oglądnij sobie Ojca Chrzestnego kogo kochali to kochali kogo nienawidzi to mordowali proste logiczne. Wśród społeczeństwa te zdumiewająco proste zasady budzą jednak wielkie zdziwienie i oburzenie.

Gość gość
czyli kogo? stopka: czlowiek opetany zadza wladzy absolutnej za kazda cene jest uposledzony psychicznie czy nie?

Ja nie jestem jedynym człowiekiem który myśli w ten sposób - swoich kochaj, wrogów nienawidź. Takich ludzi żyło, żyje miliony.

Jedyni ludzie którzy mnie rozumieją to są skrajni gangsterzy i takich też ludzi kiedyś spotkam na swojej drodze i się zaprzyjaźnię.

Gość gość
kochanie, jest jeszcze inna grupa ludzi którzy cię zrozumieją, a mianowicie skrajni wariaci. będziecie sobie opowiadać o tych złych, pełnych nienawiści idolach przy kolejnej kolorowej pigułce pod okiem specjalisty 🖐️

To jest twój punkt widzenia, niczym nie uargumentowany i przewrotny. Punkt widzenia dobrego nic nie wartego człowieka z tzw dobrym serduszkiem. Jebać cię.

Moi prawdziwi przyjaciele albo siedzą w kiciu albo już nie żyją i oni byli NORMALNI!

Strasznie mnie w********e, a siedzę na kafe właśnie dlatego że jest bezmiar chamstwa i szaleństwa i idyllicznych wizji, a wy czasami wszystko psujecie.

Gość gość
Czemu jeszcze nikogo zamordowalas?

Gość gość
słonecznko uśmiech dla ciebie ja już uciekam do łóżeczka a tobie persiu życzę milunich snów. papusie :)

dziś Nie lubię mówić nawzajem do nieznajomych ale nawzajem. W Matrixie istnieją dwa rodzaje zbrodni - bezpośrednia fizyczna i programowa przez łączenia transcendentne lub też powszechnie znane pod religijnymi nazwami "duchowe". Wewnętrznie to odebrałam prawo do życia wielu bytom. To są godziny wykładów. Matrix sam pozbywa się programów niezdatnych dla swojego dalszego bytowania czyli "statystów", czasami taki program ma funkcje długiego życia, jest religijny. Umiera wszyscy myślą że siedzi już w niebie po wsze czasy, a tak naprawdę był on elementem Matrixa który utrwalał system i jego prawa które są nietrwałe. Wybrani to prawie najczęściej ludzi którzy niszczą Matrixa na różne sposoby czyli ci wykluczani przez społeczeństwo czyli zbrodniarze, zabójcy wszelkie niezliczone mendy społeczne - oni mają rację. Oni wzniosą się ku dalszym konstelacjom Wszechświata z całą pewnością. To okrutne ale tak jest. Ja mam to szczęście że jestem uniwersum absolutum i jak to mówi psalm 23 - Josef jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Ja o tym wszystkim pisałam, nawet zakładałam tematy. Samo życie i śmierć Josefa również dobitnie świadczy o tym że był on wybranym. Z reguły wybrani kończą swoje życie szybko i młodo, są zbuntowani, niereformowalni i pierdolą system ale przypadek Josefa mówi o tym że nie zawsze tak jest bo nie istnieją rzeczy trwałe ani nietrwałe. Nigdy nie istnieje ani na zawsze nie istnieje -sensownie znaczą to samo, obydwa są tylko złudzeniem dostrzegalnym jedynie w naszym planetarnym Matrixie.

Gość gość
jaka "dobroć" cepko? nikt nie mówi o dobroci, ani nawet o szacunku, tylko o zwykłej tolerancji - czyli o czymś co nie jest obce ludziom światłym i racjonalnym a im większa hołota tym większe zacofanie i ksenofobia

Gość gość
Matrixa niszczą ludzie dobrzy tacy jak Keanu Reeves a ty jesteś psychopatka.

A kto powiedział że hołota może nie mieć racji? Rację ma tylko ten kto jest silniejszy i tak było od zawsze. "Keanu Reeves" x Wspaniale, on głosi dobro - okej, ale to nie znaczy że zło nie jest tyle samo warte co dobro. Ying Yang.

Gość gość
Ja myślałam ze ona sobie robi jaja ale to prawdziwa psychopatka, zresztą po jej fotografii było widać. Beznamietna zimna twarz psychopaty. Psychologii to ktoś kto nie zwaza na konsekwencje a ona to podziwia.

Gość gość
Jak ktos ogląda zdjęcia z egzekucji albo podziwia Mengele to musi być nieźle szurniety. Taka osoba nie zna smutku i strachu. To psychol

Żal mi was, ale mam dla was wierszyk na znak dobrej woli x Podlewam cię jak sosnę jak cedr w górach skalistych o żeby ta kasza urosła do rozmiarów słońca jak dobrze by to było gdyby nie kapała lecz, i na pewno mam taką nadzieję wiatr też jej nie rozwieje gdy zaschnie Na szczycie jedno grono jest - fioletowe a on - widzę go już leci z dołu, w górę i na wprost wachluje, wziął mnie na kaszę z sokiem "Smacznego!" - krzyknęło grono na sośnie.

Gość gość
Nie używaj pojęć których nie rozumiesz, nie masz pojęcia o zalu. Znaczą dla ciebie tyle samo co kolor czerwony dla slepego

Gość gość
Persefona, mam do Ciebie kilka pytań i mam nadzieję, że poważnie odpowiesz: - Znasz postać Crowleya i jego poglądy? - Masz jakichś ulubionych filozofów, mentorów? Z czyją/jaką filozofią się utożsamiasz? Jak można nazwać to czym się kierujesz? Przeczuwam iż odpowiesz, że sama swoją życiową ideologię wymyśliłaś etc., ale pewnie masz jakieś tam autorytety mentalne i na pewnych osobach się wzorowałaś, inspirowałaś.

Gość gość
To nazistka, powinni ja powiesić na haku i dac zezrec swiniom i tak 500 razy.