Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pod czym albo w czym śpią wasze dzieci?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie?

Gość gość
moja w pajacu i śpiworku bez rękawów, nie za grubym. w dzien pod kocem. ma 15 miesiecy

Gość gość
moja w body na długi rękaw i pajac - ciepły, bo nóżki ma gołe. W dzień pod kocem, ale się rozkopuje (15 miesięcy)

Gość gość e
Moje 2 lata w body z długim, podkoszulku bez rękawów i spodenkach bawełnianych, przykryte kocem

Gość serotkaa
Moja Hania w cienkim pajacyku i lekko ocieplonym śpiworku, lub w pajacyku nieco cieplejszym i wtedy cieniutkim śpiworku. Lubie to rozwiązanie bo nie rozkopuje się i wiem że jej ciepło, no ale ona ma już 1,5 roku i rano chce wyłazić sama z łóżeczka, a śpiworek jej wtedy przeszkadza oczywiście i jest zależna od nas :) Więc nie wiem czy wkrótce nie będę musiała zmienić tego rozwiązania na jakieś inne...

Gość gość
pajac + skarpetki body z długim + spodenki + skarpetki śpiworek kocyk (który po jakimś czasie leży obok albo pod dzieckiem ;) )

Gość gość
22 miesiące. Body z krótkim rękawem i piżamka. Przykryty kołderką. Przez jakiś czas pod nią śpi, ale rano zawsze budzi się odkryty:)

Gość gość
Nikt nie uzywa kolderki? Ja kupilam kolderke dla mojego noworodka rodze za tydz. Mowicie dziewczyny ze kocyk jest lepszy. Jesli tak to jakie macie te kocyki?

Gość gość
Moja 20 miesięczna panna śpi w piżamie z długim rękawem i spodniach. Na noc wkładam ją do śpiworku dla dzieci (bezrękawnik) bo się rozkopuje a w dzień śpi pod kołderką i nie zdąży się rozkopać.

Gość gość
piżama z długim rękawem ale nie gruba Na noc w śpiworku w dzień pod kołedrką

Gość gość
na sienniku pod szmatami

Gość gość
Kocyk w zimę jakiś cieplejszy, w lato cienki

Gość gość
body na długi rękaw + śpiwór. kołdrę mam, ale wypróbowana raz została odrzucona.

Gość gość
pytania na kafe coraz bardziej yntieligientne :D matki nawet mają problem życiowy w czym kłaść dziecko spać, bez konsultacji na kafe nie da rady! :D

Gość gość
Kaftan bezpieczeństwa i łóżko ze stalowymi prętami. Po przypadku zimnego Adasia nie ma żartów...

Gość gość
skończone 2 lata.. śpi w body z długim rękawem ( najczęściej) lub bluzce bawełnianej, jak piżama do tego jakieś bawełniane cienkie spodenki z szeroką gumą, czasem jakieś leginsy, w dzień czasem ma koszulkę czy body z krótkim przykrywam kołdrą.. ale od miesiąca synek śpi w normalnym łóżku ( tzn. ono jest małe, 70 x140 cm, ale to zwykłe łóżko, ma zdejmowaną barierkę- na dzień się jej pozbywam).. i do tego łóżka kupiłam taki miękki koc, bardzo fajny, milutki w dotyku, żeby ścielić na dzień.. ale synek bardzo ten koc lubi- wiadomo przyjemniejsze to niż kołdra- i czasem dopomina się, że chce koc.. więc zasypia często pod kocem, a jak zaśnie, to zmieniam koc na kołdrę... w nocy i tak wstaję ( a to do wc, a to, żeby kota wypuścić), więc zawsze zajrzę, czy jest przykryty.. jak był malutki to spał w rożku, potem pod rożkiem, pod kocykiem, pod flanelką, potem w śpiworku.. a jakoś po roku pod kołdrą..