Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Spamera, który ma coś do Ciotek

Polecane posty

Gość gość
No przecież nie zabronię pisać.Tak samo jak ty nie zabronisz komentować.Na tym to polega,wiesz? Po co w tak kiepski sposób kreować się na kogoś innego? Dla tych kilku chwil uwagi,od kogoś,kto tak samo udaje supermana,super ***akę?Przerwy na siusiu i papu,nocki już zarwane dalej przed ekranem i od rana od nowa.

Gość gość
Silena zębów dziś nie myłaś.Daj facetowi chwilę popisać,skoro obok siedzi i idź się odśwież.Wiesz,że kłamstwo ma krótkie nogi?Nie chcę cytować.Po co?:-)

Gość Najszybszy w mieście
a dokąd?😴 za odpowiedź 😴

Cytuj,ja chętnie poczytam gdzie ciągle wyzywam :)

Gość gość
ciz, wyjazd do bacówki , latasz za tym najem do obrzygania, weź go ze sobą

Gość gość
Lecytynka Skarbie będzie pomocna. Myślisz,że taka anonimowa jesteś?

kiedy ja już tam byłem 😴 poszedłbym do aqua parku 😴

Czekam.Cytuj.Ja bardzo jestem ciekawa gdzie te wyzwiska :)

Gość gość
kuwa, wystarczy cie chwile poczytać raszplo, ządasz cytatów? pojepało was do reszty ! myslisz że ktoś sobie zada trud zeby ich szukać? Nie osmieszaj się i wracaj na uczuciowy skąd przylazłaś

gościu z 15:27, niestety nie potrafię latać, a gdyby nawet, to jakoś Naj mnie jeszcze nie odpędza :D a do Bacówki mi nie po drodze jakoś... więc mamy problem :O przykro mi tylko, że boli Cię to, że sobie z kimś żartuję :) x Naju, może być aqua park, tylko który?

Gość gość
Nie łudź się,że to jeden gość.Klaszczą ci tylko panowie,którzy akurat dają skórze odpocząć.I panie,które cafe za real mają.Zakochują się,nieraz za dużo nieodpowiednim osobom o sobie opowiadają.Cena sławy na ero.;-)

największy i najlepszy 😴

Gość gość
Ciz, wypiertalaj, spamer zaraz tu przyjdzie za tobą albo Wilk , a jak przyjdzie i rozwali kolejny temat , to ja się osobiście postaram i dołozę cegiełkę żebyś tu nie popisała !

Wiec nie pisz tych bzdur:) Nie wyzywam w moich postach.Nie robię tego i mozesz mi ubliżać,nawet wyjść z siebie i stanąć obok,a mnie to nie rusza,bo wlaśnie dałeś swiadectwo o sobie ;)

Gość gość
Oj nie mów,że czekasz,bo się usprawiedliwisz dlaczego tyle tu jesteś.:-D Uwaga erotyk:Pustostan bez wstawionych okien.Przeciąg,aż pęcherz zapalenia dostał...

gościu z 15:35 :) jakbyś nie zauważył, piszemy właśnie na temacie m.in. o ciotkach ( a podobno jestem jedną z nich) i o ich (naszym) spamerze , więc ...? Może to Ty nie jesteś tam gdzie trzeba?

Gość gość
gosc 15.34 Nowy zaloguj sie stary zazdrosniku czy mam wyklaskac ci rytm?:O

Gość gość
Z czego teraz zmysłowość bije?Bo niby w stopce było,że z oczu a cycki w avku miałaś.

Gość gość
Może to to znamię na karku?;-)

Gość gość
Silene,może faktycznie przywiążesz się u siebie do pręgierza? Czy w sytuacji,gdy akurat twojej trupy nowej nie ma nie masz odwagi ani argumentów by tam zaistnieć?

gościu z 15:39 to tak dla przypomnienia :), bo nikogo nie trolluję :) Trollowanie - polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów.

Gość gość
ciz zabłysłaś. \a teraz spadaj i niech cie nie widzę, bo irytująca jesteś

Silene to zupełnie inna osoba.Nie wiem ile razy trzeba Ci to jeszcze powtórzyć? Nie wiem co Tobie zrobiła,ale mnie to nie obchodzi.Tylko odczep się ode mnie ;)

Gość gość
czemu przeszkadzają wam dziewczyny od wadery i dlaczego nazywacie je ciotki? przeciez sam jestes wujkiem jeden z drugim :P

Gość gość
Ten twój facet,to jakaś dupa Sileno.Tak siedzi i przyjmuje na klatę???A wczoraj to w ogóle bez seksu było,bo całował cię tu gość tak intymnie,aż drżałaś.Gość dla jaj,bo nie skojarzyłaś z przejęcia.Baniaku.:-D

Gość gość
silena, a to jest temat o tobie? cooo??? u ciebie psa z kulawa nogą nie widać? żal :( Do ludzi - nie piszcie do tej kretynki, sama stad zrobi wyjazd:P do Ciekawskiej, jak już jestes taka mądra to doczytaj różnicę między trollem a spamem, bo wy macie typowy spam gdzie sie nie pojawicie, bo trolować to was nie ma jak, takie jesteście mdłe.

Gość gość
Odczepić się???Zapomnij.Dawno takiej zabawy nie było. Specjalnie dla ciebie::-D:-D:-D