Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Spamera, który ma coś do Ciotek

Polecane posty

Gość gość
Biedna Ciociu, żal mi cię :) może zacznij pisac pamiętniczek ? w zeszycie? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Wadera zaloguj się

Gość gość
:OXX

Gość gość
Najgorsze ze kazdy z tych wymienionych facetow pisze tez na innych tematach i nikt procz ciebie gosciu nie traktuje ich jako wlasnosci.

12:22 autoryzuję. :) Trudno. x Co tam jeszcze? Nie mam nowego nicka ale mogę mieć :) Mam nowy seksowny avatar i mogę mieć nowy temat. Nie przywiązuję się do postaci :) Za co ja bym mogła "Ciotki" ukarać 888? Kocham Nową, spędzam z Nią w łóżku bardzo dużo czasu i jak idzie na babski comber to we mnie zazdrość się wzbiera :D "..o myszołowa szfendacza cynika nierealnego wilka?" Pozdrawiam serdecznie wymienionych Panów :D Do Bacówki nie chodzę, Ciotką nie jestem, bo nie posiadam stosownych dokumentów, zamiast poezji wolę prozę, Ciacha nie mam, a na karuzeli kręci mi się w głowie (to przez zaburzony błędnik). :)

Gość gość
tabasco gdybys nie czuła sie winna to nie byłoby tłumaczenia Idz do błednego starego pierdziela

Gość gość
Tabasko. :D To ciotki o tych panow sa zazdrosne i troluja.

pryyyyyyyyyyyyy oooooo juz mi lepiej a\ nie jeszcze raz:D pryyyyyyyyyyy:D

Ahaaa a to przepraszam. Mam gorączkę, ooo popatrz znowu się tłumaczę choć to wina grypy. :)

Gość gość
ciotki maja meżów , narzeczonych i robia z was beke. gdyby nie one, wilk to zdychacie keczupy :P

Gość gość
Same siebie trolują. A co do wilka, faktycznie, wiele razy miały zarzucane, że przyciagaja wilka i wystarczyło, zeby mu napisały, żeby się odwalił. Ale nie zrobiły tego, bo kretynki powypisywały mu głupoty na privie i boja się że ten psychopata to wykorzysta przeciwko nim.

Gość gość
Dzieciaki tak was czytam, :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P: do psychiatry nie trzeba skierowania 🖐️ :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O: 🖐️

Gość gość
gość dziś ciotki maja meżów , narzeczonych i robia z was beke. gdyby nie one, wilk to zdychacie keczupy jezyk.gif :D:D:D:D:D:D:D:D:D Bądź tak uprzejmy i wyjasnij, który facet by znosił postowanie swojej kobiety godzinami na forum erotycznym po nocach, dniach? godzinami , miesiacami ? Kij od szczoty mają a nie facetów :D

Gość gość nowa97
Lala chyba kupie nam nowa kołderkę. .... ;-) Jeśli jesteś winna to ja już siedzę za współudział :-). ZazdrosnA? Ciężko stwierdzić najbardziej to jestem zazdrosna chyba jak błędny mówi do tabasko chodź a ona idzie i mnie zostawia... :-PPanów wymienionych Lubie wszystkich i każdego z osobna. Co do cioteczek... To są koty dopiero.... :-). Ale spoko są łagodne tylko trzeba normalnie :-) itak was lubie :-P A teraz trzymajta się ramy a my już się postaramy ;-)

Gość gość
Doszły mnie słuchy, że jedna z ciotek na jesień wychodzi za mąż :P

Gość gość
To ma jeszcze trochę czasu;-)

Gość gość
która sie hajta? :P

nic mi o tym nie wiadomo :classic_cool: Tak szczerze mówiąc, to nie wiem dlaczego ktoś nas spamuje. Jeśli chodzi o zmianę działu, to nie widzę powodu. Nie wszystkie tematy są tu o zabarwieniu erotycznym, ale nigdzie indziej nie ma takiego spamu, czy trollowania jak u nas. I to nie jest tak, że chcemy pisać tylko w swoim gronie. Tylko przez te spamy nikt inny nie będzie z nami pisał, bo nie będzie mu się chciało ciągle "przewijać" stronę. Dla mnie/nas to bez znaczenia, bo blokuję te długie posty... Nigdzie też nikogo nie spamowałam "z pomarańczy" , o nikogo nie jestem zazdrosna, ale pewnie i tak w to nie wierzycie. A co do Wilka, to już dawno z nim nie rozmawiałam, a nie mam wpływu na to, gdzie się pojawia, a gdzie nie. Miłego popołudnia

Gość Najszybszy w mieście
czyli jakby chciało się poderwać to trzeba się śpieszyć? 😴

Gość gość
przeciez pisalas u niego dzisiaj

Gość gość
Nie na jesień pierdoło tylko w czerwcu :)

Gość gość
ciz , no jak ty nie widzisz problemu, to spamerzy tym bardziej :P idź juz lepiej do Wilka :)

Gość gość
Kto ma skórę jak na byku ten trwa.Ciotki sobie nic nie robią z troli,albo tak dobrze udają.Ale ty Silena,po co z uczuciowego się tu przywlekłaś?Same wyzwiska w twoich postach,jak tylko ktoś komentarz,jaki ci się należy umieści.Nie ty szukasz czasem swoich pięciu minut?Tam nie wyszło?

gościu z 15:02 nie pisałam z nim dzisiaj, i w ogóle NIE WCHODZĘ (teraz) na jego tematy. gościu z 15:12 nie mam powodu, żeby tam iść x Naju, najpierw się dowiedz, czy ta, którą byś chciał poderwać wychodzi za mąż, bo jak nie, to nie musisz się śpieszyć ;)

Gość gość
kto ma skóre jak na byku ten trwa? a chodzi o to żeby " trwać"? czy o to żeby sobie gdziekolwiek popisać? Widzę Ciotko z góry, że chyba raczej o byt. Ero i c***j :P nieważne że nie możemy pisać, tu i koniec, logika debilek

Ciekawska wychodzisz za mąż jesienią w czerwcu?😴

Gość gość
To ja Andrzej.;-)

Widzisz,ja nie przyszłam z uczuciowego :)Kilka razy już to tłumaczyłam. A wyzwiska hmmm ? Nie wyzywam,chociaż nie raz mam ochotę ;)

dziękuję