Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Spamera, który ma coś do Ciotek

Polecane posty

Gość gość
Propozycja padła gościu,by wróciła pod pręgierz ale ona mocna w gębie jest,jak jej nowi znajomi stoją obok.

Gość gość
Widocznie coś w sobie maja dziewczyny od Wadery i Silena skoro gonisz za nią i za nimi:P:P x u Która ci sie podoba? Silena, Wadera

Gość gość
Inteligentna,seksowna i zmysłowa,do tego tak pięknie erotycznie pisze.Niech ją poznają.Wilk np.Może się zakocha i będzie spokojnie i przyjemnie na ero.

Gość gość
taaak, wadera, stara krypa, proszę cię, ona to co najwyzej pod Wilkiem może jęczeć, ja się nie lubie brudzić

Gość gość
Tak.Kolejny debil myślący,że to jedna osoba pisze.I że kafeteryjne forum to giełda miłości. :-D

Gość gość
Silena nie musisz mi życzyć tego.Dajesz mi zabawę,jak nikt.Gratis.Nie chcę niczego więcej.Pustaczku(to komplement)

W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów... :D

gość dziś "do Ciekawskiej, jak już jestes taka mądra to doczytaj różnicę między trollem a spamem, bo wy macie typowy spam gdzie sie nie pojawicie, bo trolować to was nie ma jak, takie jesteście mdłe. " a tu moja wypowiedź z 14:53: "Nie wszystkie tematy są tu o zabarwieniu erotycznym, ale nigdzie indziej nie ma takiego spamu, czy trollowania jak u nas. " o spamie też pisałam, tylko wcześniej ... :) mimo wszystko, pozdrawiam ;) 🌼

Nie ma wątpliwości, ze ktoś wpadł w pułapkę swego umysłu i zapadka się zatrzasnela. Forever:D

Gość gość
Sileno:O Gdybyś miała chociaz odrobinkę rozumu, to bys to olała. Ciagle tu siedzisz i niczym Wilk sie tłumaczysz i droczysz. Może Ty Wilk jesteś. Odpuść trolom i miej odrobinke szacunku dla samej siebie. A ten profil Silene to jest podobny do twojej osoby. Facet w Stanach Ty na kafe :)

Tak,ja wiem,że jak się wam coś udowodni czarno na białym,to was krew zalewa :classic_cool: Wy potraficie tylko napieprzac i obrażać Myslisz,że ja się tu tłumacze? :D To jesteś głupszy niż tobie się wydaje :D

Gość oksymoron
A mógł by ktoś wymienic wszystkie ciotki? Bo to tak do końca nie wiem o kim mówicie.

Gość gość
gość dziś Ale Ty jesteś jebni/ęta. Całowałem ale nie intymnie, tylko zmysłowo:D I nie było to dla jaj , tylko poważna sprawa. Baniak to ty jesteś , a nie Silena. Silena bawiła się dobrze, ja bawiłem się dobrze, a ciebie żółć zalewa, bo z to nie ty byłaś?:)

Gość gość
Udowodnij :-D i cho na swój temat Skarbie.Po co się szlajasz? Czekasz na wsparcie???

Gość gość
I co rżysz ty od freda.:-D Nie wiesz,że Silena z facetem u boku na forum pisze i jaja sobie robi z takich jak ty?To już wiesz.A jak do finału bez pomocy nie dochodzisz polecam redtuba.Bezpieczniej i bez kompromitacji.

Gość gość
gość dziś Mierzysz wszystkich swoją miarą? Myślisz, że Silena pisze, by sobie robić z kogoś jaja? To jesteś w błędzie.Ona pisze, bo sprawia jej to przyjemność i daje dobrą zabawę . Ja też piszę dla zabawy. A ty jak wchodzisz na forum, by sobie z palca stzelić, to nie znaczy, że wszyscy tu w takim celu wchodzą:O

Gość gość
Jasne,a ty lubisz po prostu poezję śpiewaną.Szczególnie,gdy jesteś sam.:-)

Gość gość
Zdziwisz się, ale lubię poezję spiewaną:D

Gość gość
Kiedy odpuscisz spamerko?