Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość gość

Miałam problemy ze zdrowiem i ponad 20kg nadwagi, Musiałam coś z tym zrobić i zaczęłam kuracje z produktami odżywczymi. Schudłam 20kg,czuję się świetnie i wagę utrzymuję do dziś :) Więcej wam napiszę w mailu : natabroz@gmail.com

Gość dolczewita
Hejka no to ładnie tak 20kg zrzucic i utrzymać się potem. U mnie waga spadła jak zaczęłam ćwiczyć odrzuciłam mączne rzeczy i słodycze. Teraz do diety dodaje zieloną kawę max i mam więcej energii. Zielonakawamax.pl

Gość gośćMESALA
Ja do zrzuceni miałam trochę mniej.Udało mi się to dzięki tabletka Foreverslim.Zajęło mi to trzy miesiące.Efektu jo-jo nie ma a mi udaję sie bez problemu utrzymać wagę

Gość gość
Ja schudlam z produktami Herbalife 30kg i wage utrzymuje do dzis :) www.klubodchudzania.pl

Gość stella c
Przyznaję się że zdarza mi się "zapuścić", zwłaszcza zimą potrafię przytyć kilka kg. Nie panikuję, biorę Acetomale i zaczynam ćwiczyć( na bieganie jeszcze za zimno) po miesiącu wszystko wraca do normy.

Gość gość
Przez wiele lat katowałam się różnymi cudownymi dietami,wszystkie miały pomóc.Pomagały ale po skończonej diecie utracone kilogramy wracały z nadwyżką typowy efekt jo-jo.Postanowiłam przejść na kolejną dietę tym razem wspomagam się Foreverslimem.Efekty na razie są takie że zgubiłam 10 kg.Dietę i Foreverslim stosuję nadal i wieżę że efektu jo-jo tym razem nie będzie.

Gość gość
ja rozpoczynam 2 kurację ze slimcea. Brałam 3 miesiące. Schudłam 8kg !! odczekałam miesiąc i podchodzę do kuracji ponownie. Wydaje mi się e po niej już będę mogła odstawić tabletki i cieszyć się idealna figurą. :)

Gość gośćSzymsza
Kupując tabletki Foreverslim wybrałam opcję trzy opakowania plus jedno gratis.Mam zamiar w ciągu trzech miesięcy pozbyć się 16 kg nadwagi.Wolę brać takie tabletki które w swoim składzie mają tylko naturalne składniki niż schudnąć szybko ale ze szkodą dla zdrowia.

Gość gość
pomoge schudnąć,efekty po 1 zabiegu!! Jedyna w Polsce skuteczna metoda w redukcji tkanki tluszczowej i zmniejszaniu obwodów. Dużo zadowolonych z efektow klijentek!! kontakt 692-893-219 PS. Sama schudłam 50 kg :D bez diety i meczących ćwiczeń ;)

Gość gośćserenada
Z jednym mogę sie zgodzić na rynku jest sporo tabletek i ale nie wszystkie są skuteczne.Na własnej skórze przekonałam sie o skuteczności tylko jednych tabletek Foreverslim daje możliwość szybszej utraty wagi a dodatkowo pozwala na stopniowe wprowadzanie zmian co jest pomocne w zachowaniu wagi po skończonej kuracji.

Gość gość
ja jaka koleżanka wyżej brałam Slimcea. Spadek wagi miałam podobny. Brak efektów ubocznych. Bezpieczny i naturalny suplement.

Gość gość
U mnie na samej diecie raczej nie było żadnych efektów.Po prostu nie miałam aż tyle silnej woli aby wytrwać do końca.Wiele w tym temacie zmieniło się po tym jak wprowadziłam tabletki Foreverslim.Odchudzanie znacznie przyspieszyło a spadek wagi znacznie większy.Po trzech miesiącach pełen sukces schudłam tyle ie chciałam.

Gość gość
Szukałam tabletek z najmniejszą iloscia przysłowiowej "chemii" i znalazłam figurena. Kupie go na pewno wiecej jak tylko pojawii się jakaś promocja bo skutki naprawde są widoczne

Gość gość
stosowałam różne środki. Niektóre dają super efekty. Na mnie najlepiej zadziałały tabletki Slimcea. Hamowały łaknienie już po kilku dni stosowania. Przemiana materii rusza po 2 ttygodnaich. Daję to w połączeniu dobre i szybkie efekty spadku wagi.

Gość gość
Ja bardzo długo walczyłam z kilogramami. Ważyłam 75 kg przy wzroście 165 także do zrzucenia trochę było..ale dieta 1000 kalorii, wysiłek fizyczny i dodatkowo wspomaganie się zielonym jęczmieniem załatwiły sprawę. Zawsze byłam strasznie uprzedzona do tabletek odchudzających ale wynikało to z tego, że oczekiwałam od nich zdecydowanie za dużo! Dziewczyny, tabletki odchudzające nigdy nie odchudzają same, cudów nie ma..dieta i ćwiczenia to podstawa ale ...ja jestem niesamowicie zadowolona z tego, że postanowiłam się wspomagać Green Barley Slim, który to właśnie zawiera naturalny ekstrakt z młodego zielonego jęczmienia...dzięki niemu miałam wrażenie, że moja przemiana materii jest o wiele lepsza i chudnę po prostu szybciej. Dla zainteresowanych podaję stronę producenta https://greenbarleyslim.pl

Gość gość
Ja szukałam czegoś co będzie w końcu naturalne a nie nafaszerowane chemią i do tego w smaku jak papier. Wiedziałam też, że samym suplementem cudów nie zdziałam, dlatego jak uslyszałam o zielonym jęczmieniu to postanowiłam go wypróbować, ale na szczęście znalazłam w tabletkach w postaci ekstraktu, bo o tym do picia słyszałam, że jest nie do przełknięcia. Biorę tabletki 1,5 miesiąca i jestem chudsza o 8 kg.

Gość gośćMagnezja
Foreverslim - działają. Nie spodziewałam się tego, spróbowałam bo wydawało mi się, że mnie nic nie może pomóc. Teraz jednak jest inaczej - straciłam 11 kg przez prawie 3 miesiące i w końcu wróciłam do życia, nie boję się spojrzeć w lustro, mogę sie ubierać jak dziewczyna w moim wieku. Nareszcie!

Gość gość
Od jakiegoś czasu, jestem na tabletkach afrikan mango . Mimo że stosuje je nie całe 2 tygodnie odczuwam już hamowanie łaknienia. Organizm alarmuje głodem tylko jeśli faktycznie tego wymaga, dlatego jem tyle ile trzeba. Nie ma problemów z podjadaniem nawet dla łakomczuchów. Jak na razie zapowiada się bardzo ciekawie. Suplement jak dla mnie bez zarzutów. Podsyłam linka : http://nplink.net/btkjP7vM . Pozdrawiam