Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietowa herbata

mam juz dość

Polecane posty

Gość mietowa herbata

witam. mam taki paskudny dzien ze nie potrafię sie uspokoic. Pierwszy raz zawiodlam sie na swoim mezu, pierwszy raz po siedmiu latach. Strasznie mi przykro. pocieszy ktos?

cześć l Nie wjem czy będzie to pocieszające ale zapewniam Cię że duża część małżonków zawodzi siebie nawzajem już w pierwszym roku. Mam nadzieję że w Twoim przypadku to tylko chwilowe nieporozumienie. Na poprawę nastroju Twój ulubiony 🌻 l miłego dnia :) l l

Gość gość
a co, nie przyniosl ci na sniadanko swiezych buli? :)

Gość mietowa herbata
hm. założyłam temat i uciekłam. . Pewnie jest to jakieś pocieszenie;-) wróciłam z pracy i trochę już ochlonelam. No wiec z uwagi na to ze zimy długo nie było, to nie mam opon zimowych bo nie miałam czasu na zmiane. Wybralam sie rano na zakupy i wpadlam w poślizg. Obróciło mi auto i bardzo sie zdenerwowalam. Stwierdzilam ze podjade do meza i wezme jego auto bo bylo to niedaleko, a ja mam daleko do pracy. Nie widzial problemu, ale stwierdził zebym zaparkowala swoje a zabrala jego z tym ze cala dygotalam i chcialam zeby on to zrobil. Stwierdził ze nie ma czasu i żebym nie panikowala bo nic sie nie stalo. Wkurzylam sie, wsiadlam do swojego auta i wrocilam do domu, po godzine on przyjechal, przeprosil i odstawil mi swoj samochod. Wiem pewnie wyda wam sie to smieszne ale bylo mi przykro. Jestem przewrazliwiona,? czy on nie zachował się ok?

Gość gość
Boże.... :-0

Gość gość
nic się nie stało dziecino

Gość gość
Stuknij się

Gość mietowa herbata
rozumiem że to ja zachowałam się jak wariatka:-)?

Gość gość
jak to nic się nie stało? jeśli nie może liczyć na męża bo leniowi nie chce się tyłka ruszyć, jeśli nie dba o jej bezpieczeństwo to przynajmniej niezła bura mu się należy, faceta kochana trzeba wychować

Gość gość
współczuję mężowi!

Gość mietowa herbata
rozumiem że to ja zachowałam się jak wariatka:-)?

Gość gość
i ty i on

Gość mietowa herbata
Widze ze ktoś ma podobne poglądy jak ja:-) nie szukam osob ktore potwierdza mój tok myslenia, ale ja też uważam że zachował sie niefajnie, wiem że to nie koniec swiata, ale zastanawiało mnie czy to moze ja mam wymagania z kosmosu czy to on sie nie wykazal..

Gość mietowa herbata
Widze ze ktoś ma podobne poglądy jak ja:-) nie szukam osob ktore potwierdza mój tok myslenia, ale ja też uważam że zachował sie niefajnie, wiem że to nie koniec swiata, ale zastanawiało mnie czy to moze ja mam wymagania z kosmosu czy to on sie nie wykazal..

Gość gość
No nie wykazał się, powinien roztopić cały śnieg na twojej drodze

Gość gość
Byłaś zbyt zdenerwowana żeby wyjechać z parkingu ale do domu jakoś potrafiłaś dojechać. Ciebie po prostu szlag trafił że facet nie zatańczył jak mu zagrałaś, nic innego. Foch tresera, nic więcej

Gość gość
mimo wszystko ten tekst naprawde mnie rozbawił:-P

Gość gość
Masz wymagania z. Większość facetów , w tym ja, by Ci nie oddał swojego auta, szczególnie, jak byłaś taka roztrzesiona po poślizgu.

Gość gość
z kosmosu miało byc. Masz faceta jak złoto, jeszcze Cię przperasza.

Gość mietowa herbata
Moze coś w tym jest.. sama chyba nie potrafie przyznac sie przed soba ze to mnie ruszylo. .

Gość mietowa herbata
To nie jest tak ze tylko wymagam, sama staram sie tez dac z siebie maksimum, drugiemu czlowiekowi. Od zawsze bylam wymagajaca i chyba nie jest to wada,moze troche utrudnia zycie.

Gość gość
dlaczego mientowa herbatka? :)

Gość mietowa herbata
Nie jest to zaden przemyslany nick, nie udzielam się na forach, pierwsza myśl, moze dość niestandardowa, ale co tam:-) paradoksalnie nie znosze mietowej herbaty

Gość gość
To może zacznij wymagać od siebie. W lutym ciągle na letnich oponach?

Gość mietowa herbata
To fakt, ale dużo pracuje i prowadzę aktywny tryb życia, niegdy nie bylo odpowiednego dnia na odstawienie auta, teraz jak na to patrze to szczyt bezsilności ale opony juz są zmienione, może lepiej napisac dopiero..

Gość gość
miało być bezmyslnosci.

Gość Biskup Gawron
Ale wiesz co jest bardzo pozytywne? Że szukasz też winy w sobie, że nie zamykasz się na krytykę. To bardzo dobrze o Tobie świadczy. Krytyka często jest budująca i daje możliwość samodoskonalenia się.

Gość mietowa herbata
Czyli jest we mnie cos pozytywnego:-) jestem bardzo krytyczna wobec siebie, czasem bardzo mi ta ciazy bo wszystko mam sobie za złe, nie zawsze potrafię byc obiektywna.

Gość gość
ty paulinka jestes durna az boli :)