Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu facet odezwał się dopiero tydzień po pierwszej randce?

Polecane posty

Gość gość

ja juz byłam pewna ze nic z tego, a ten wyskoczył jak filip z konpii z zapytaniem co u mnie i czy sie zobaczymy. tydzien czasu milczał, czemu????

Gość gość
przez ten tydzien probowal wyrwac jakas inna i mu sie nie udalo. Nie wiesz, lepszy rydz niz nic.

Gość gość
nigdy sie z czyms takim nie spotkałam dlatego pytam, bo jak facet był zainteresowany to zawsze odzywał sie zaraz po randce.

Gość gość
oj przyjął taktykę byś miała czas na przemyślenia i na zakochanie się głębsze lub odkochanie

Gość gość
na zakochanie?? bez przesady, tak szybko sie człowiek nie zakochuje:-) nie odzywał się to go olałam i tez sie nie odzywałam a tu nagle on sie znowu odzywa jak gdyby nigdy nic. Nie wiem co o nim sądzić w tej sytuacji.

Gość gość
taktykę? faceci stosuja taktykę?:-) przecież to oni mają nas zdobywać a nie my ich:-)

Gość gość
pewnie inna go kopnela w d**e to sie do ciebie odezwal

Gość gość
Dla mnie to trochę smieszne i żałosne. Ja go własciwie skresliłam, nawet umówiłam sie juz z innym a ten jak gdyby nigdy nic pyta co u mnie i czy sie zobaczymy. Czyli ja jestem taka z braku laku tak?

Gość gość
ja też tak robię, chodzi o to żeby kobieta troche "skruszała", bo prawda jest taka, że gdybym się od razu odezwał po spotkaniu i pytał o kolejne to uznałybyście mnie za despereata, albo jakiegos nachalnego debila, a po za tym wiedziałybyscie ze macie mnie juz w garści, że mi zależy... co tylko obniża atrakcyjność faceta w oczach kobiety, a to oznacza ze byście odpuściły, olały mnie. Natomiast gdy laska się troszkę pomartwi "czemu on się nie odzywa?" to działa na korzyść faceta, wy przecież lubicie egoistów i zimnych drani

Gość gość
pradwopodbnie nie do końca mu się spodobałaś i szukał innej panny ale ze nie znalazł to postanowił do ciebie się odezwać i jak znajdzie inną to cię zostawi. smutne ale prawdziwe. jak facetowi zalezy i mu sie spodobasz to z marszu zaproponuje spotkanie.

Gość gość
nie lubie egoistów i zimnych drani, nie zgadzam sie z tym co piszesz. Poza tym czym ja sie miałam martwic po pierwszej randce? On mnie olał wiec i ja go olałam. Nie rozumiem tej taktyki. Ty tak robisz nawet wtedy jak sie zauroczysz jakąs kobietą? Potrafisz tak wytrzymac tydzień???:-) dziwne to

wg mnie od razu na pierwszym spotkaniu albo po pierwszym spotkaniu powinien pytać o nastepne

Gość gość
a ile ten facet ma lat?

Gość gość
ale jak facet lata za kobietą jak ten piesek bo go po prostu do niej ciągnie (jest zauroczony/zabujany) to wy macie takiego głęboko w d***e, taki ktoś nie jest juz dla was wtedy atrakcyjny, mimo, ze jeszcze przed chwilą go chciałyście. No bo po co sobie takiego juz brać, "niech mnie zdobywa..." niech dostarczy jakiś emocji, o to wam chodzi kobietki. Dlatego zimne dranie mają powodzenie, bo was wyrywają, rozkochują, rzucają, może to dla was niezbyt przyjemne, ale przynajmniej macie zapewniony ogrom emocji, a o to wam własnie chodzi. I wtedy nie ważne ze on sie okazał zimnym draniem/dupkiem, dla was nadal jest tym "zayebistym" gościem. Mało razy sie z tym spotkałem? kobiety płaczą nocami przez takich facetów, ale nadal was do nich ciągnie. Masochistki z was. Facet, który od razu okaże zainteresoawnie jest dla was nudny, nie ma emocji... "no co? już mam z nim być? już koniec zdobywania? łeee..." i nie ważne jest wtedy dla was to, że ten facet moze byc naprawdę dobry dla was, ważne ze jest nudny i już nieatrakcyjny bo "za bardzo chce". Zimne dranie wygrywają niestety

Gość gość
żałosny typ. pewnie na oku miał inne ładniejsze ale nie udało mu sie więc próbuje wrocić do kontaktów z Tobą i Ciebie zaliczyć

Gość gość
ile on ma lat?

Gość gość
Byc może to była celowa taktyka, chciał sprawdzić czy Ty sie odezwiesz, a poza tym oni lubią czasem grać takich twardzieli ,którym nie tak bardzo zalezy

Gość gość
jakis frajer, mogl miec tysiace powodow, jedno jest pewne nie zalezy jemu na tobie, ja obstawiam, ze napisal z braku laku i zeby sie dowartosciowac

Gość gość
Chyba go pogonie w takim razie, dla mnie to też jest cios poniżej pasa. Czekałam na jakis miły sms z podziekowaniem po randce a tu dupa, sam kazał mi napisać czy dojechałam bezpiecznie do domu i tyle. Zamilkł a teraz nagle o mnie sobie rpzymniał:-)

Gość gość
Zresztą niby wstepnie umówiłam sie z nim na drugą randke, ale on praktycznie wcale sie ze mną nie kontaktuje od soboty. To teraz tak faceci zdobywają kobiety? żenua:-( A gdzie jakiś sms"miłego dnia""jak mija dzień" itd itp:-(

Gość gość
ja bym go od razu nie skreslała bo jak pisałam może to byc celowe dzialanie z jego strony żeby nie pokazać Ci ze jemu tak bardzo zalezało, ale też traktuj go narazie z dystansem jak kolegę, narazie nie pisz też pierwsza, odpisuj miło jak do kolegi, tak zwyczajnie, nie zawsze od razu i zobaczysz

Gość gość
pewnie to gówniarz jest, a ty gówniara. Dlatego on cie traktuje z buta, a ty zadajesz takie idiotyczne pytanie na kafe. I wszystko jasne.

Gość gość
To dorosły facet ma 28 lat, jeszcze bym zrozumiała gdyby 15 latek bawił sie w jakieś takie gierki

Gość gość
Tak jak wam pisałam w miedzy czasie jak on sie nie odzywał to spotkałam się z innym. I ten drugi facet zaraz po randce napisał mi smsa a po dwóch dniach dzownił do mnie, pytał jak oceniam randkę, co o nim sądze i czy mam ochote sie spotkać, bo on bardzo chętnie:-( A ten zupełnie na odwrót robi, co to za głupia taktyka?

Gość gość
Moze nie mial czasu. A Ty szukasz dziury w całym. Wyluzuj i jak masz chec to się z nim umów...

Gość gość_ka
autorko ja mam podobna sytuacje i stwierdzam, ze oni nas traktuja jak opcje awaryjna albo chca sie dowartosciowac. 'moj' typek przypomina sobie o mnie co jakis czas i zaprasza na randke nastepnego dnia (jakie wyprzedzenie :D). nie odpisywalam mu na sms-y albo splawialam, ale zawsze prosil, wiec podawalm mu inny termin i wtedy jak kamien w wode do nastepnego razu. teraz juz mu w ogole nie odpisuje, a on dalej swoje. faceci sa p******i (a w domu pewnie zony).

No tak skoro on ma już tyle lat i po takim czasie się odezwał to jasno z tego wynika, że już nie ma dla Ciebie czasu i nie będziesz mu potrzebna w przyszłości. Tutaj mam pytanie czy myślałaś o nim jakoś poważniej ? Czy jeszcze nie brałaś go w takich kwestiach... Kochasz swój dom lub mieszkanie? Lubisz tą atmosferę, kiedy wracasz po całym dniu w pracy? Wejdź na http://malinakupuje.soup.io/post/526578576/Akwarium-to-najwi-ksza-ozdoba-salonu i sprawdź jak urządzić swój dom

Gość gość
Nie miał czasu? w sobote sie odezwał i od soboty nadal milczy, to jest normalne?

No tak skoro on ma już tyle lat i po takim czasie się odezwał to jasno z tego wynika, że już nie ma dla Ciebie czasu i nie będziesz mu potrzebna w przyszłości. Tutaj mam pytanie czy myślałaś o nim jakoś poważniej ? Czy jeszcze nie brałaś go w takich kwestiach...

Gość gość
mandaryneczka, było bardzo fajnie na pierwszym spotkaniu, może nie zauroczyłam się w nim ale pomyslałam ze fajny facet i z chęcią spotkam się ponownie.