Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOCHAM KSIĘDZA !!!

Polecane posty

Gość gość

Ma 30 lat, ja 25... nikt o tym nie wie ...

Gość gość
On wie?

Gość gość
Stuknij sie o mur i znajdź sobie coś co będzie miłością prawdziwą bo teraz jej nie znasz to jest zauroczenie nie miłość.

Gość gość
on też cię kocha

Gość gość
Wie i kocha mnie, spotkamy się po kryjomu :( Jest tu ktos w podobnej sytuacji ?

Gość gość
To przerąbane...

Gość gość
spotykacie się po kryjomu czyli gdzie? moja koleżanka też kiedyś poznała na wakacjach faceta super przystojnego po tygodniu spotykania przyznał się "jaką ma profesję" jak to określił ale po 2 dniach wyjeżdżałyśmy i wszystko się zakończyło nie utrzymywała z nim kontaktu

Gość gość
Jedno mnie zastanawia, gość ma 25 lat, więc jest świeżo po święceniach....po cholerę było je przyjmować? No chyba, że to prowo

Gość gość
ksiądz ma 30 lat

Gość gość
ksiądz nie zrezygnuje za co będą żyć? w razie dziecka kuria płaci alimenty i to nie małe.

Gość gość
A sorry, pomyliłam się...tak czy inaczej nieciekawa sytuacja i póki możesz wycofaj się z tego, bo co do czego i tak cierpieć będziesz Ty.

Gość gość
I wspołżyjesz z nim? Sorry to jest podobne co włażenie do łóżka żonatemu. Żonaty ma żonę i ślub i przysięgę a księdza też łączy przysiega z bogiem. Jak by zakręcił sie kolo ciebie żonaty tez byś ukradkiem sie spotykala i wlazła do łóżka. Puknij sie o mur. On nie nie zniesie dla ciebie habitu. Ani maż nie zostawił by zony dla kochanki . Na to samo wychodzi. Zrobisz mu krzywke i sobie bo puzniej będziesz płakała.

Gość gość
A czy ten ksiądz wierzy w Boga?

Gość gość
Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweKOCHAM KSIĘDZA !!! Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat KOCHAM KSIĘDZA !!! gość dziś Ma 30 lat, ja 25... nikt o tym nie wie ... gość dziś On wie? gość dziś Stuknij sie o mur i znajdź sobie coś co będzie miłością prawdziwą bo teraz jej nie znasz to jest zauroczenie nie miłość. gość dziś on też cię kocha gość dziś Wie i kocha mnie, spotkamy się po kryjomu smutas.gif Jest tu ktos w podobnej sytuacji ? gość dziś To przerąbane... gość dziś spotykacie się po kryjomu czyli gdzie? moja koleżanka też kiedyś poznała na wakacjach faceta super przystojnego po tygodniu spotykania przyznał się "jaką ma profesję" jak to określił ale po 2 dniach wyjeżdżałyśmy i wszystko się zakończyło nie utrzymywała z nim kontaktu gość dziś Jedno mnie zastanawia, gość ma 25 lat, więc jest świeżo po święceniach....po cholerę było je przyjmować? No chyba, że to prowo milordor dziś zawsze może zrezygnowac z księzowania dla ciebie usmiech.gif gość dziś ksiądz ma 30 lat gość dziś ksiądz nie zrezygnuje za co będą żyć? w razie dziecka kuria płaci alimenty i to nie małe. gość dziś A sorry, pomyliłam się...tak czy inaczej nieciekawa sytuacja i póki możesz wycofaj się z tego, bo co do czego i tak cierpieć będziesz Ty. gość dziś I wspołżyjesz z nim? Sorry to jest podobne co włażenie do łóżka żonatemu. Żonaty ma żonę i ślub i przysięgę a księdza też łączy przysiega z bogiem. Jak by zakręcił sie kolo ciebie żonaty tez byś ukradkiem sie spotykala i wlazła do łóżka. Puknij sie o mur. On nie nie zniesie dla ciebie habitu. Ani maż nie zostawił by zony dla kochanki . Na to samo wychodzi. Zrobisz mu krzywke i sobie bo puzniej będziesz płakała. Inne tematy z tej kategorii Wielki dylemat Miłosny, romantyczny dramat... gość dziś A czy ten ksiądz wierzy w Boga?

Gość kate89
ja też się zakochałam w księdzu z mojej parafii. Mam fajnego chłopaka, jesteśmy ze sobą trzy lata, ale ostatnio coś się między nami zaczęło psuć. I wtedy pojawił się on...

Gość gość
ups .,,,hmm to to ja tez a co mam byc gorsza

Gość kate89
Czuję się z tym uczuciem jak ladacznica, jakbym podeptała komunię. Nie jestem specjalnie religijna, ale to tak jakoś głupio wzdychać do gościa w sutannie. Równie dobrze mogę powzdychać do swojego psa ...