Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejka6420

dieta kefirowa 2015

Polecane posty

Gość czarodziejka6420

Rozpoczynam dietę od poniedziałku. Jeśli kogoś zainteresuje ta dietka miech się przyłączy :) Tygodniowy plan diety powinien wyglądać następująco : Dzień 1 – gotowane ziemniaki (ok. 5 szt.) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 2 – gotowany kurczak (ok. 100 gram) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 3 – gotowane chude mięso, najlepiej wołowina (ok. 100 gram) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 4 – gotowane ryby (100 gram) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 5 - owoce i warzywa, z wyjątkiem wysokokalorycznych bananów i winogron (do kg) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 6 – tylko kefir (ok. 2l) Dzień 7 – tylko woda

Gość gość
kto to wymyśla takie durne diety. Te ziemiaki to na zimno rozumiem, pyszne muszą być;)

Gość gość
dzień 8 - pogotowie

Gość gość
psychiatryczne

Gość gość
Sraczka murowana i wstręt do kefir na całe życie

Gość czarodziejka6420
Jeśli wam sie nie podoba to trudno. Mnie tak smakuje i kiedyś na tej diecie schudłam a później wprowadzilam zdrowe jedzenie i regularne posilki. Tylko musiałam przez całą ciąże leżeć i trochę przytyłam. Wasza złośliwość moich planów i tak nie zmieni :)

Gość gość
To jest głodówka, nie dieta; chudniesz, po tygodniu rzucasz się na jedzenie. No i jest niesmaczna; zimne ziemianki i wygotowana zelówka z wołowiny, be Jest tyle fajnych smacznych diet

Gość czarodziejka6420
Tak więc... Dietę zaczęłam :) głodna nie jestem. Wlaśnie gotuję się ostatni ziemniaczek i jem go na ciepło :P i jeszcze szklanka kefiru do popicia. Uwielbiam takie jedzenie.

Gość Czarodziejka6420
Dzień drugi mija dobrze. Dopijam ostatnią porcje kefiru i na dzisiaj koniec. Czuje się fajnie lekko i nawet nie chodze głodna.

Gość czarodziejka6420
Dzień 3 i 4 minęły w miarę dobrze, trzeciego dnia bolała mnie strasznie glowa ale już wczoraj bylo ok. Tylko wołowinę zastąpiłam mięskiem z królika. Dzisiaj rozpoczęłam dzień zmiksowanymi truskawkami i jeżynami z kefirem. Pycha. Zrobiłam jedna dodatkową rzecz-do pierwszej porcji kefiry dodaje łyżkę otrębów pszennych i łyżkę owsianych. Ważę 3 kg mniej i nie jest to utrata wody bo juz wcześniej ograniczyłam jedzenie i codziennie ćwicze, do tego pije 3 litry wody. A kefiry nadal mi smakują.

Gość gość
a co to jest, przecież w 4 dni nie straciłaś 3 kg tłuszczu;) psujesz sobie metabnolizm tą głodówką

Gość czarodzoejka6420
Dla mnie to nie jest glodowka, codziennie okolo 1000 kcal. Smakuje mi to co jem i juz kiedyś przerabiałam tą dietę i po niej jadlam dużo mniej niż wcześniej i tak schudłam bardzo dużo. Dla mnie to jest dobry sposób ale to nie znaczy ze kazdemu się spodoba.

Gość gość
Bedziecie srac i rzygac tym kefirem a na koniec wyjdzie wam uszami :-D

Gość gość
1000 kcal to też głodówka, twój organizm głoduje. Takim sposobem będziesz się całe życie odchudzać ; chudnąc i tyć.

Gość gość
Witam od jutra zaczynam diete kefirowa za duzo ostatnio sobie pozwolilam czas to naprawic wiec sie dolaczam

Gość gość
hej dieta kefirowa nic wam nie pomoże tylko bedziecie mieć efekt jojo, bezsensu się tak głodzić, wystarczy jeść wszystko w małych ilosciach, cwiczyc i wybrać sie na kriolipolize, to naprawdę działa. Polecam Amaryllis w Bytomiu, na początku troche w to nie wierzyłam ale koleżanka powiedziała mi że na gruponie jest oferta w fajnej cenie wiec skorzystałam i nie żałuje po jednym zabiegu zgubiłam 3 cm w pasie.

Gość czarodziejka6420
Dzisiaj dzień ostatni ale ja zrobilam sobie drugi dzień kefirowa i zaczynam dietę dziesięciodniową, taki wstęp do diety dukana i wtedy juz dieta ściśle wg ksiazki. Ubylo mi 4,5 kg więc wg mnie bylo warto.

Gość czarodziejka6420
Dwa dni serowe za mną. Dzisiaj dzień jajeczny rozpoczęty dwoma jajkami sadzonymi i kawka. Dietę zaczynałam z waga 84 kg a dzisiaj rano bylo 77,5 kg. Caly czas wykonuje godzinne ćwiczenia i dwie godziny spacerów z dzieckiem. Na razie czuje się dobrze, więc kontynuje swoja "głodówkę" :P