Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonaaaaona

Lekarze często oszukują

Polecane posty

Gość zniesmaczonaaaaona

LUDZIE!!!LEKARZE NAS OSZUKUJĄ. Zarejestrowałam się na stronie ZIP(Zintegrowany Informator Pacjenta)Byłam w NFZ aby potwierdzic zarestrowanie i weszłam na swoja stronę i przeglądając wizyty u lekarzy zauważyłam w pewnym momencie ,ze lekarze wystawiali mi skierowania na badania krwi ,których w ogóle nie miałam robionych,bo lekarka uwaza,że te badania raz na rok sie robi,no maksymalnie 2 razy do roku

Gość gość
ja miałam wyrywanego zęba a jak sprawdziłam na zip-ie to że miałam usuwanego chirurgicznie

Gość warp 7
Dobre! :D Dzięki za ten temat Zarejestruję się i posprawdzam. Naprawdę, dobrze, że założyłaś ten wątek!

Gość gość
Okazja czyni złodzieja. A tak poważnie to w sumie mnie to nie dziwi biorąc pod uwagę te wszystkie limity,bo jest tak ze na pewne usługi tych limitów jest dozo a na inne za malo. Kombinuja żeby wyjść na zero. Bo problem nie jest w tym oszustwie tylko w chorym systemie . NFZ to państwo w państwie.

Gość gość
nic mnie nie zdziwi ja po jakmiś czasie gdy poprosiłam o ksero mojej karty pacjenta u gina dowiedziałam się że miałam usg waginalne, mimo że takiego nie miałam chyba bym zapamiętała gdyby mi ktoś wtryniał sondę usg, czyż nie ?

Gość zniesmaczonaaaaona
"gość dziś Okazja czyni złodzieja. A tak poważnie to w sumie mnie to nie dziwi biorąc pod uwagę te wszystkie limity,bo jest tak ze na pewne usługi tych limitów jest dozo a na inne za malo. Kombinuja żeby wyjść na zero. Bo problem nie jest w tym oszustwie tylko w chorym systemie . NFZ to państwo w państwie." Mogłabym to zrozumieć gdyby nie to,że idąc do lekarza słyszę,że skierowanie na wyniki NALEŻĄ mi sie maksymalnie 2 razy do roku przy wizytach co 3 miesięcznych,a potem czytam,ze mam robione wyniki co 3 m-ce.