Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfaef

ma mały biust facet nawet go nie dotyka

Polecane posty

Gość gośćfaef

Mój partner był wczesniej długo związany z kobietą która miała duży biust, wiem że bardzo mu się podobała. Ja jestem zupełnie inna, na początku nawet nie chciał ze mną być bo fizycznie go nie zainteresowałam ale z czasem zaczęło się rodzić między nami coraz większe uczucie. Jestesmy ze soba ponad 3 lata ale wiem że fizycznie nie jestem w jego typie. Mam bardzo mały biust, w ogóle nie czuje się seksowna a on podczas seksu nawet go nie dotyka. Mimo że to mnie najbardziej podnieca. Jemu sie chyba wydaje ze jak mam mały biust to nie czuję przyjemności :O Przed nim nie mówię o kompleksie ale mimo że juz od dawna nie jestem nastolatką to kompleks zamiast się zmniejszać robi się coraz większy. :o Niedawno oglądaliśmy jakiś program o operacjach plastycznych, zapytał mnie czy zrobiłabym sobie jakąs operację, powiedziałam że nie a on popatrzył na mój biust i zapytał czy na pewno :O

Gość gośćfaef
czasem tylko obsika OXYCORDEM

Zastanów się nad swoim związkiem z tym facetem. Jego podejście jest chore. Upokarza Cię, i wbija do kopalni za kazdym kontaktem fizycznym, a ty się na to zgadzasz. Nie widzisz tego, ze pidkopuje stale twoje poczucie wartości i twoją kobiecość?? Ja tez mam mały biust, i jest akceptowany, obcałowywany, itp. Czemu się godzisz na niepełną akceptację swojej osoby???

Gość gość
To jako facet powiem ci tak, ten facet ma cię totalnie w dupie i jesteś tylko laską na przeczekanie, jak trafi się lepsza, to odejdzie natychmiast. Miałem dziewczyny z dużymi biustami i z małymi i szczerze mówiąc nigdy nie przywiązywałem wagi do ich wielkości, ale różnica polegała na tym że ja te kobiety kochałem i szanowałem za to jakie były, a nie za to jakie chciałbym aby były. Kopnij buraka w dupę i poszukaj sobie normalnego faceta.

Gość gość
Co ma macać, przecież nie jest gejem