Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakacjanka

Gdzie do Chorwacji?

Polecane posty

Gość Wakacjanka

Czesc wszystkim, wybieram sie w tym roku na Chorwacje z chlopakiem i widze,ze jest wiele pieknych miejsc. Chcielibysmy miec mozliwosc wylegiwania sie na plazy, ale rowniez wycieczek rowerowych, pieknych widokow, ale nie za duzooo ludzi, wiec najbardziej oblegane miejsca odpadaja, ewetualnie jako jednodniowy wypad, mozemy tez wynajac samochod. Mozecie cos doradzic? :)

Gość gość
uwierz w Chorwacji juz nie znajdziesz spokoju ani nie przeludnionych plaż , jeszcze 7 lat temu było tam fajnie ale teraz to tragedia , jeżeli dysponujecie własnym środkiem transportu oraz jakimś pontonem to polecam wysepki pełno ich tam wszędzie i uciekajcie od dużych miast

Gość Wakacjanka
oohhh szkoda :( ale dzieki za odpowiedz, bede cos kombinowac:)

Gość gość
czarna duba tzw. :) i wszystko poniżej Makarskiej. Pusto, dziko, i fajnie.

Gość Wakacjanka
ooo dzieki :) zaraz bede obczajac!

Gość gość
jedźcie na Hvar, dużo nieuczęszczanych dróg gdzie można jeździć rowerem, małe zatoczki i puste plaże. Chociaż samo miasto Hvar dosyć tłoczne i nieco snobistyczne. Ale piękne

Gość gość
Ja się waham między Cro (jelsa), a naszymi Mazurami, serio! :D nie byłam jeszcze nigdy na jachtach, a znajomi jeżdzą co rok i chcą wynająć takie cudeńko : http://czarterymazury.com/jachty_-_opis/nexus_850/ . w chorwacji byłam już dużo razy a na polskich naszych pięknych mazurach chyba nigdy

Gość gość
Chorwacja - pogoda lepsza.

Gość gość
Wyspa Pag jest fajna,byłam tam,noclegi przez Interhome zarezerwowane mieliśmy.Pięknie,niezbyt tłoczno,polecam.

Ja od dwóch planuje wypad co Chorwacji z racji dobrych opinii zasłyszanych od znajomych :) zbieram zbieram kasiorkę może w tym roku się uda :) ronia hotel wygląda przyzwoicie byłaś tam ?

Gość gość
Ja dwa lata temu bylam między splitem a trogirem. Znalazlam tanie i małe pole namiotowe. Wygogluj sobie camp u dragana. Miasteczko bylo piękne, trochę turystyczne ale niezatloczone. Plaża żwirowa z pięknymi widokami. W tym roku jadę właśnie na wyspę Pag.

Gość Orgozona
Ja myślałam, że w tym roku nici z wakacji, bo robimy remont mieszkania, ale widzę, że z Berlina do Chorwacji loty są bardzo tanie http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=13169 Parę lat temu byliśmy w Splicie i było zdecydowanie za dużo turystów, więc teraz pojechalibyśmy do czegoś mniejszego.

Gość arabella31
A powiedzcie mi, jak najlepiej się dostać do Chorwacji? Które opcje transportu macie sprawdzone? My wahamy się między samochodem, a samolotem. Za lotem przemawiają przede wszystkim ceny biletów. Naprawdę tanio można zarezerwować, chociażby tu: http://www.lataj.pl/ . Z kolei samochód daje pełną niezależność i to też wydaje się kuszące.