Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu każdy czepia się dzewczyn które bajerują z zajętym

Polecane posty

Gość gość

Ej bo ja też jestem w takiej sytuacji i on mnie kręci strasznie ale do tanga przecież trzeba dwojga... u jeżeli faceta by nie wysyłał sygnałów że jestem zainteresowany to i ja bym się do niego nie dobierała... A w naszym przypadku jak bym była teźwa i on też;-) bo mimo to że on jest w związku to do tej pory sam do mnie przychodził do baru i w ogóle ta chemie między nami jest czuć typ nie pije dużo a wczoraj się zjarał do tego i było miło ale bez skojarzeń i przecięcia raczej można to nazwać słodkim podchodzi

Gość gość
A to było tak... Ja mu usiadłam na kolana - on powiedział do kolegi i niewiedzial że słyszę "tyle lat trzymałam się jednej a teraz Pojawiła się ona"- potem chciał buziaka to pozwoliłam dać sobie w policzek - sama mu dałam w policzek- usiadł do mnie do tyłu jak wracałam do domu i przytulił się mocno - zaczoł miziać po dłoniach i po udach - ja przed wyjściem dałam mu buziaka w usta...

Gość gość
tu nie chodzi o czepianie a o honor są damy i puszczalskie oczywiście jeżeli chodzi o postępowanie z premedytacją bo jest wielu co oszukują że są sami a prawda jest inna

Gość gość
Kobieto kup sobie słownik a dopiero potem wychodź na "bajery"

Gość gość
autorko widać,że kolejna tępa dziunia z ciebie :P

Gość gość
bo podrywanie zajętego faceta, niezależnie od jego reakcji, to plucie w twarz jego partnerce. To mówienie wprost, że dla ciebie jest gówno warta, związek nie jest poważny, a ty jesteś "lepsza".

Gość gość
bo podrywanie zajętego faceta, niezależnie od jego reakcji, to plucie w twarz jego partnerce. To mówienie wprost, że dla ciebie jest g****o warta, związek nie jest poważny, a ty jesteś "lepsza". ale bzdety. Przypominam, że to twój misio ci obiecuje wierność, a nie obca baba

Gość gość
ja mam partnera, nie "misia". Jak już napisałam - nie chodzi o wierność faceta tylko o bezczelność takiej kobiety.

Gość gość
ludzie tu chodzi o moralność nie czyń drugiemu co tobie nie miłe nie chcesz by jakaś laska podrywała twojego to nie podrywaj zajętych bo karma powraca

Gość gość
Tak ale ja flirtuje z facetem któru mi się podoba a to on jest nie fer w stosunku co do swojej kobiety... Ja jej nie znam to po co mam mieć wyrzuty sumienia...

Gość gość
Do tego dochodzi kwestia brania udziału w zdradzie - wiesz, że ktoś jest okłamywany i będzie cierpieć. Może nie ty obiecywałaś wierność, ale trzeba mieć mentalność zwykłej d***** żeby nie ruszało Cię krzywdzenie kogoś w ten sposób.

Gość gość
Mówiłam - mentalność dziwki: "nie znam jej - nie mam wyrzutów sumienia". To może zacznij kraść, w końcu nie znasz ludzi których okradasz.

Gość gość
miałaja na miejscu tej laski miała bym żal do faceta a nie do mnie bo to on powinien w ogóle do mnie nie przychodzić

Gość gość
i będzie miała - ale do ciebie też i słusznie. Bo nie musiałaś wcale jej dopieprzać, nie musiałaś jej poniżać razem z tym śmieciem.

Gość gość
Ja głownie miałam pretensje do faceta, że mnie zdradził, w d***e mam to z kim i na ile ona się o to starała. Sama nie podrywałabym zajętego faceta, z dość egoistycznych powodów: nie interesuje mnie ktoś, kto będąc w związku DAJE SIĘ podrywać, szukam partnera na poważnie.

Gość gość
a ja uważam, że należy być wdzięcznym facetowi/lasce z którą ten/ta nas zdradzi. Pokaże jego/jej prawdziwe oblicze i pozwoli uniknąć marnowania czasu na niewartego tego śmiecia bez honoru

Gość gość
Są ludzie, którzy mają honor i tacy którzy go nie mają. Ot i cała filozofia, autorka jest z gatunku tych, co by własną matkę sprzedała jakby było trzeba i jakby miała z tego jakąś korzyść.

Gość gość
tak sobie wmawiaj - mogłaś poinformować o tym, że facet chciał zdradzić przed nastawieniem d**y.

Gość gość
Ale co ja na to poradzę że on mi się aż tak podoba