Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę lekarzem i niunie moje

Pójdę na medycynę bo najlepsze niunie lecą na lekarzy

Polecane posty

A co mi szkodzi :) Mam znajomego, co jest po lekarskim, to jak laski o tym słyszą o każda się do niego klei :) Też chcę mieć takie powodzonko :)

Gość niunia_352554
powodzenia głąbie :D pierwsze trzeba sie tam dostać haha :D

Gość gość
Jeszcze trzeba coś sobą reprezentować. Być do tego inteligentnym i dobrym dla ludzi. Cham odpada w przedbiegach, czy lekarz, czy dekarz .

nunia a skąd przekonanie, że jestem głąbem :) ? Bo zalezy mi na powodzeniu u pięknych kobiet ? Wyprowadzę cię z błędu. Dobrze się uczę i to, że zalezy mi na laskach nie wyklucza tego, że będę dobrym lekarzem przy okazji :)

Gość gość
daleko przy takiej motywacji nie zajedziesz w zawodzie...

Gość gość
to lekarze podrywaja najfajniejsze i najpiekniejsze kobiety

czemu nie ? Powtarzam, że jestem dobrym uczniem, dobrze przyswajam wiedzę. A motywacja...cóż, lepsza taka niż żadna :)

Gość gość
z taka motywacja to ja cie blagam...nie probuj leczyc ludzi, co? kotki, pieski, ewentualnie chomiki :P

Gość gość
już jesteś bucem :)

Gość gość
potem tylko dostanie dyplom tej bucolowatosci i bedzie swieta krowa na pieniadzki

Gość gość
To prawda kobiety strasznie lecą na lekarzy, chętnie sama bym się spotykała z jakimś doktorkiem :) ale wiadomo że taki z świadomością ze wszyscy na niego lecą, nie będzie ani mężem ani ojcem, więc to tylko na krótką metę

A ja wspieram autora :) Przynajmniej jest tu jednym z niewielu, który sobie zdaje sprawę, że żeby mieć lepszą kobietę też jej trzeba czymś zaimponować. A co do motywacji...dobrze napisał, że lepsza taka niż żadna :P Myślicie, że lekarze (nawet ci dobrzy) poszli na medycynę bo tak im się marzyło zaglądać w doooopy starych dziadków ? :D Większość poszła dla kasy i dla możliwości zdobywania kobiet :) A, że chłopak lubi kobiety nie znaczy, że będzie od razu beznadziejnym lekarzem.

Gość gość
mnie lekarze podrywali ale ja ich nie chcialam

Gość gość
Jeżeli jakimś cudem (czyt. znajomości, łapówka) się tam dostaniesz i w ten sam sposób skończysz te studia to i tak nie życzę powodzenia. Nie wszystko można załatwić pieniędzmi i znajomościami. Współczuję także Twoim przyszłym pacjentom. A zakładając inną opcję, bardziej realistyczną: Jeżeli w ogóle się tam dostaniesz, to po pierwszym roku albo sam zrezygnujesz, albo oni z ciebie zrezygnują.

Gość gość
mniej zdolny pewnie tak skończy