Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkoicórko

Zakochałam się w nim...Co mam robić?

Polecane posty

Gość matkoicórko

Jesteśmy oboje po trzydziestce, oboje w związkach małżeńskich i z dziećmi. Poznaliśmy się w pracy, zaczepiał mnie, zagadywał i wpadłam jak śliwka w kompot. Gdy przychodzi z kolegą zagada, zaczepi, gdy jest sam siedzi cicho. Gdy zjawia się u mnie czuję, że coś mnie przyciąga do niego jak magnes, myślałam, że skoro on mnie zaczął zaczepiać to też to czuje. Teraz urodziło mu się 3 dziecko, twierdzi, że nie narzeka natomiast jego kolega powiedział, że jest nieszcześliwy. Sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć . Jest strasznie zdystansowany do mnie odkąd urodziło mu się dziecko. Wiem, że nie powinnam się wchrzaniać w związek ja to doskonale wiem, ale serce nie sługa. Nie moge o nim przestać myśleć. Myśle po co mnie zaczepiał dlaczego teraz się zdystansował i dlaczego mi mówi, że jest ok a jego kolega, że jednak nie jest szcześliwy. Co mam robić ciągle o nim myślę, to mnie męczy.

Gość gość
Ile Ty masz lat? Dziewczyno jakie to infantylne, zagadywał normalnie jak kolega a ty sobie nadzieje robisz?! Chcesz rodzine rozbić? Zastanów sie czy warto

Gość matkoicórko
Jestem powyżej 30tki możliwe, że brakuje mi tych motylków tego amoku zakochania i on mi to dał. Tzn nie tyle dał co spowodował, że znowu to poczułam. Ale uwierz nie planowałam bo po cholerę mi to a jednak się stało jak się stało. Mnie to męczy, nie jestem z tej sytuacji zadowolona.

Gość matkoicórko
Co byście zrobili na moim miejscu.

Gość matkoicórko
nikt nic nie podpowie ?

Gość matkoicórko
nikt nic nie podpowie?

Gość gość
Pogadaj ze swoim mezem o tym, ze sie zakochalas, moze zacznie sie starac...