Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozszyfrowac faceta

Polecane posty

Gość gość

Po czym poznać że facetowi zależy?

Gość gość
Po tym jak na Ciebie patrzy.

Gość gość
Jak na ciastko którego nie może zjeść a bardzo chciałby. Maślanym, rozmarzonym wzrokiem.

Jeśli nie może zjeść ciastka, to jest sfrustrowany, nie śpi po nocach, pije dużo kawy a co za tym idzie ma niedobory magnezu i w konsekwencji drga mu powieka

Gość gość
Patrzysz jak słodki smutny szczeniaczek po prostu. Ja mam dryg do tego kobiety na to lecą. Jeszcze dobrze jak oblizujesz usta, je to kręci nie wiedzieć czemu.

Gość gość
A zachowanie takie: czasami jest miły usmiechnięty czasami robi sie małomówny stara się bys jak najbliżej mnie jak nasze spojrzenia się spotkały to nie były one takie zwykłe krótkie czuło się w nich jakieś przyciąganie ja przy nie nie czuje żadnego speszenie skrępowania czuje się przy nim bezpiecznie jak byśmy się znali całe życie on zawsze jak zwróce się do niego z jakimś problemem to stara się mi pomóc go rozwiązać albo podpowiedzieć gdzie szukać rozwiązania

Gość gość
A zachowanie takie: czasami jest miły usmiechnięty czasami robi sie małomówny stara się bys jak najbliżej mnie jak nasze spojrzenia się spotkały to nie były one takie zwykłe krótkie czuło się w nich jakieś przyciąganie ja przy nie nie czuje żadnego speszenie skrępowania czuje się przy nim bezpiecznie jak byśmy się znali całe życie on zawsze jak zwróce się do niego z jakimś problemem to stara się mi pomóc go rozwiązać albo podpowiedzieć gdzie szukać rozwiązania

Gość gość
up

Gość gość
może jest po prostu koleżenski, nie dorabiaj ideologii

Gość gość
Up

Może być po prostu koleżeński, też mam taką sytuację i lepiej sobie nie wkręcać nie wiadomo czego. :(

Gość gość
ale kurde nie patrzy się w oczy w taki sposób zwykłej koleżance