Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli facet

Polecane posty

Gość gość
kocha się raz moim zdaniem :) podkoch(u)je w nieskończoność ~ :D

Gość gość
to wyżej to nie ja.dlaczego jej nie powiedziałes że podobała Ci sie jak "żadna”zwłaszcza jeśli ona to samo myślała o Tobie?,że Jesteś tym jedynym .kimś na resztę dni..a teraz cierpi,a Ty zabawiasx się swoją lalą .:-(

Gość gość
jak sie kocha to na cale zycie

Gość gość
moze tak ? nie wiem? wszystko jeszcze sie okaze :) Good night :)

Gość gość
bzdura ,ja nie wiedzialam czym jest miłosc prawdziwa i jedyna do czasu aż nie spotkałam tego drugiego,od tamtej pory na innego nawet nie spojrzę ..

Gość gość
a skąd niby miałem to wiedzieć? nadal nie wiem, zakładam że nie :D to co ktoś wyżej napisał o tym jak się zachowuje "zakochana niewiasta" traktuję z przymrużeniem oka, bynajmniej nie zakładam że mnie kochała, wiem tylko że bardzo lubiła, ja ją też, to dało się zauważyć nawet patrząc przez oślepiający blask promieni słonecznych... ale czy kochała? :( ... nie mogła, przecież była z kimś :)

Gość gość
to , ze byla z kims moze nie jest wazne? dla mnie tez to jest pytanie? Ale wszystko jest mozliwe ...i to to dobrze!

Gość gość
z kimś?nawet nie wiesz na czym opierał się ten jej zwiazek,on skrzywdził ja tak że jiuzż nigdy mu nie zaufafa,jest z nim nieszczęsliwa od początku.Nigdy nie miała od niego pirscionka zareczynowego,ani białej sukni..zostawił ją 4 dni ptzed ślubem..zdeptał i upokorzył..wyparł się dziecka,zmudzał do aborcji..bił. .groził,.zdradzał i oszukiwał.Nigdy go nie zdradziła mimo wszystko choć ,..tylko sie z nim męczyła..nigdy nie zaznała smaku troski,zrozumienia,miłosci..

Gość gość
...ale to sa marginesy zycia .oby! zawsze przyjdzie lepszy dzien :)

Gość gość
ona jest dla Ciebie marginesem? czy to jej wina że on jest taki?

Gość gość
może będzie kiedyś lepiej ,tylko kiedy?..

Gość gość
mysle ze kazdy pcha sie w nieszczescie z przeznaczenia :)

Gość gość
zachowywała się powsciągliwie,ostrożnie..własnie ,tak zachowuje się zajęta kobieta..która kryła się ze swimi uczuciami własnie z racji tego faktu..nawet nie tyle przez wzgląd na niego,ale przedewszystkim na Ciebie..wszystko po to by nie przysporzyć Ci problemów,wynikających z uczuć pseudo zajętej kobiety.Pseudo ,bo jaki to zwiazek jedynie na papierku,osobne łóżka .brak jakiejkolwiek komunikacji..przemoc psychiczna itp...

Gość gość
tak tak dopowiadajcie sobie

Gość gość
tu nie mam doswiadczenia ...passe :)

Gość gość
tak przeznaczenie,tylko zbyt późno chyba, do niej przszło to prxeznaczenie nieszęscie?cóż nawet nieszczęscie to ważna lekcja z życia..

Gość gość
dzieki nieszczesciu też można wiele zrozumieć..zrozumieć siłę prawdziwego przeznaczenia...prawdxiwej miłosci czy jak kolwiek to nazwać.

Gość gość
chyba racja...

Gość gość
Bądz jej szczęscirm w tym nieszczęsciu.

Gość gość
no racja.

Gość gość
dodac trzeba że ten máż był jej pierwszym facetem,nigdy go nie zdrafziła choć ja zostawił bo poznal inna o czym nawet jej nie powiedzial.Dowiedziała sie o tym oraz o jego dzieciach z inna kobieta ,dopiero po ślubie (juz wtedy takim skromnym ślubie w domu)gdyby wiedxiała nigdy nie zawiązałaby sobie z nim życia i zrobiła to przez wzgląd na dziecko..ot cała historia nieszczęśliwie zakochanej kobiety..którs zbyt póżno spotjała mężczyznę swojego życia.

Gość gość
życie nie kończy sie na jednym , przewaznie druga miłośc jest potężniejsza trwalsza jak talala i niech nie żałuje tylko sie cieszy :)

Gość gość
ludzie spieszą się, co nagle to... ale młodość rządzi się własnymi prawami :)

Gość gość
tak. tylko czy ten wymarzony,jeden jedyny bedzie ją jeszcze akceptował..jeśli ten pierwszy ja odrzucił nawet nie z jej winy .przecież byla mu. wierna choc ten pirwszy raczej na taka wiernosc nie zasługiwał,latał za babami..może ona nie chce być dla tego drugiego czymś przelotnym ,jak "rajski owoc". .moze chce być z nim na wieki . ?

Gość gość
cieszy sie tylko z tym drugim nie może być ,bo on przez jej rzekome niezdecydowanie wziął ślub z inną ...patowa sytuacja :-(

Gość gość
no ,patowa bez dwóch zdań.;-(