Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Council tax i dlugi za granica

Polecane posty

Gość gość
zamknij sie trollu to ze ktos ma dlugi nie oznacza ze jest zlodziejem leniem i ze nie chce mu sie pracowac odrobine wiecej wyobrazni pajacu

Gość gość Ninka
To badz uczciwym czlowiekiem z jajami, wez sie za prace popros o rozlozenie dlugo na raty, splac i bedziesz mial czyste sumienie i troche kultury nie wyzywaj od troli

Gość gość
he? ale do kogo to bylo banda hipokrytow

Gość gość Ninka
Gosciu(12:19) ale o co ci chodzi?

Gość gość
o to ze zasmiecasz temat trollu swoim bezwartosciowym gadaniem odbiegajac znacznie od meritum tematu tego kto ten temat powolal do zycia znasz odpowiedz - udziel jej nie znasz to stul pysk bura suko i wynocha na inne dzialy czytac o sylikonowych paznokciach albo o propocji stanikow bo o prawie i finansach nie masz pojecia na szczescie jest cos takiego jak forum prawne tam polecam odwiedziny autorowi ludzie pisza z sensem i nie ma trolli udajacych idealy przed komputerem pozdro

Gość gość
ktoś kto proponuje ci uczciwe załatwienie sprawy jest dla ciebie trollem i burą suką??? to kim ty jesteś złodziejska szmato?

Gość gość
cos ci sie chyba osoby po.ebaly baranie nie piszesz do tej osoby co trzeba

Gość Burak i cham
Nie wierze. Ludzie,dlaczego człowiek,któremu w życiu powinela sie noga na jakimś gruncie zaraz jest dla was złodziejem i oszustem..? Skoro wszyscy tacy przedsiębiorczy i uczciwi to skąd w was tyle jadu? Wystarczy napisać nie anulują ci długów musisz spłacić. O to chyba ten człowiek pytał,prawda? Wyładowujecie swoje frustracje - i co,czujecie sie teraz ważni? Brawo!

Gość gość
Poeta złodziej, szkoda ze juz takim nie ucinają łap za złodziejstwo... kazdy dług to czyjs uszczerbek, komus zabrałes, wiec przestan tutaj sie usprawiedliwiac... jestes zwykłym złodziejem, a złodziejom sie nie pomaga tylko wsadza do ciupy, zeby zwykły człowiek nie był ciagle okradany przez takich jak ty... nie po to chodze do pracy i płace podatki, zeby taka szumowina z tego korzystała za darmo... ja wydatkuje swoje siły i jedyne zycie, zeby zapłacic swoje zobowiazania, a szumowina chce sie wymigac... i jeszcze powołuje sie na jakies powiazania narodowosciowe...

Gość gość
Moj brattez mial tka sama sytuacje. Wrocil z anglii do polski.Po 4 latach dostal upomnienie o zaplate mandatu plus odsetki . Razem okolo 680 funtow. Przyslali na adres zameldowania z dowodu. Brat dzwonil do nich i prosil o rozlozenie na raty , niestety nie zgodzili sie. Poniewaz za dlugo ignorowal ten dlug. Brat niema kasy na zaplacenie , bo wrocil do polski bez kasy.Rodzice tez mu nie moga pomoc . A ja nie pomagam nikomu, bo mam rodzine swoja.

Gość gość
"A ja nie pomagam nikomu, bo mam rodzine swoja." Jestes je/bana menda. Przypominasz taka mende ktora znam. Jak on cos potrzebowal to by sie obsral, najlepszy przyjaciel na calym swiecie, zrobi wszystko i nic. A jak ja potrzebowalem doslownie drobiagzu, jego pomocy ktora zajela by 5 minut to sku/rwysyn nie mial czasu i na spacerek sobie szmaciarz poszedl i jego tekst ktorego nigdy nie zapomne - "ja nie moge nigdzie zadzwonic bo mam swoje zycie" brak slow co za cwel, podziekowal mi za wszystko, za poswiecony mu czas i inne kwestie. Od tamtej pory koniec z pomaganiem bezinteresownym i odmawiania sobie przyjemnosci przez i dla nedznych polaczkow jak tamta szmata. I oczywiscie koniec kontaktu z tamtym cweluchem. :)

Gość gość
Zabawic sie i wydac kase to kazfy potrafi, a potem płacz i zgrzytanue zebow, ze ten co zaoszczedził zamiast sie bawuc nie chce sypnac kasą... Z jakiej racji? Bawiłes sie, kasa poszła? Zakasaj rekawy tj inni i do roboty darmozjadzie, a nie kogos co oszczedza bys jeszcze okradł...

Gość gość
Zreszta operujesz tutaj słownictwem z wiezienia, wiec juz pewnie jestes po jednym wyroku, uciekłes z pl do uk, zeby "zaczac " nowe zycie, tylko znowu natura złodzieja i bawidamka dała znac. Kryminał zawsze bedzie kryminałem...

Gość gość
dziś "A ja nie pomagam nikomu, bo mam rodzine swoja." Jestes je/bana menda. Przypominasz taka mende ktora znam. Jak on cos potrzebowal to by sie obsral, najlepszy przyjaciel na calym swiecie, zrobi wszystko i nic. A jak ja potrzebowalem doslownie drobiagzu, jego pomocy ktora zajela by 5 minut to sku/rwysyn nie mial czasu i na spacerek sobie szmaciarz poszedl i jego tekst ktorego nigdy nie zapomne - "ja nie moge nigdzie zadzwonic bo mam swoje zycie" brak slow co za cwel, podziekowal mi za wszystko, za poswiecony mu czas i inne kwestie. Od tamtej pory koniec z pomaganiem bezinteresownym i odmawiania sobie przyjemnosci przez i dla nedznych polaczkow jak tamta szmata. I oczywiscie koniec kontaktu z tamtym cweluchem. usmiech.gif Tak-najlatwiej wyzwac nie znajac sytuacji. MOJEMU BRATU WIELE RAZY RATOWALAM TYLEK I POMAGALAM FINANSOWO. DWA RAZY OKRADL MI MIESZKANIE I WYNIOSL WSZYSTKO SPRZEDAL. NIE MUSZE MU JUZ POMAGAC.TO NIE JEST MOJ OBOWIAZEK.Ja nigdy nie bylam jego przyjaciolka pomimo, ze mu pomagalam finansowo wiele lat. Ja z mezem pracujemy na siebie , nie mamy dlugow, itp , bo umiemy rzadzic kasa. Zreszta niektorzy beda wiedziec o czym pisze. idz do terapeuty , bo masz za duzo zalu, poczucia krzywdy. wspolczuje ci naprawde nedzny czlowieku. Ps szmaty wlasnie tak sie wyrazaja o innych polakach jak ty.