Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega a może cos więcej ? proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

pisalam wątek przed chwilą, ale jakis błąd i brak treści. mam ogromny problem z rozszyfrowaniem faceta, z którym znam się na bazie internetu. dogadujemy sie, nawet próbowałam kilkakrotnie zaproponować spotkanie, raz żartem, drugi raz juz całkowicie serio, ale za każdym razem bylo jakieś 'ale'. mimo napiętego grafiku dnia i zajęć ma czas być na komputerze i pisać ze mna, równie dobrze moglibyśmy się w tym czasie spotkać, co byłoby lepszym rozwiązaniem przynajmniej w moim odczuciu. znamy sie stosunkowo niedługo, jakies 2 lub 3 miesiące, jednak milo byłoby się spotkać nawet na niezobowiązujące piwo, kawe, czy zwykły spacer. mieszkamy w jednym mieście, spotkanie nie oznacza pójścia do kobierca ślubnego, poprostu chciałabym poznać go jako człowieka. dzis napisal, ze sie zs mna stesknil, bo długo mnie nie bylo, cały dzień poza domem. kiedys podczas rozmowy narodził się temat związku, nie pamiętam kontekstu ale rozmawialiśmy o związkach i powiedział ze od jakiegos miesiąca pisze do niego byla, na dzień dobry, na dobranoc, ze on jej nie odpisuje. powiedział, że jemu to nie przeszkadza co mnie lekko zszokowalo, bo jeśli ktoś sie rozstaje to z jakiegoś konkretnego powodu i rozdział powinien byc zamknięty. proszę Was kobiety i mężczyźni o opinie, jak mam się zachować, czy robić sobie jakiekolwiek nadzieje na rozwój znajomości? jak Wy to oceniacie?

Gość gość
up