Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marsz na warszawe co wy nato

Polecane posty

Gość gość

pokazać warszawiakom jak sie obala władze, bo juz by sie zdało wykonac taki marsz w końcu juz zasłużyli na kare

Gość gość
Marsz ? Z tego co się orientuje to są po sobie organizowane marsze od 26kwietnia do 1,2,3maja łącznie z miasteczkami namiotowymi,być może dołącza się inne miasta

Gość gość
niby jakie marsz ma byc zaraz ci powiem jaki

Gość gość
wolę sobie popylać pendolino jak biedota zasuwa na piechotę do warszawy

Gość gość
d///oopa na rynku. WY GAMONIE I MARSZ?we francji umia zrobic marsz a nie w tej za///jeb***anej POLSCE. tam sie jedzie traktorem z przyczepa zaladowana pelna g//-owna i sie zwala przed BUDYNKIEM!TO SIE NAZYWA MARSZ! nie wyrobie ze smiechu (marsz na warszawe co wy na to)

Gość gość
Czemu warszawiakom , jestem warszawiankom i nie czuje się winna ,jeszcze sama do was dołącze .

Gość gość
Marsz ma iśc od południa na północ trwać około 10 dni ma przejsc przez najwieksze miasta gdansk Bydgoszcz BiałystokWrocław kolejny z południa to kraków katowice wrocław . I dwa pochody maja sie zejść na łodzi i iść na warszawe. wtedy zadna władza nic niezrobi i wszyscy beda bezpieczni jedna jednostka musi podlegac ogul ale 4mln ludzi sa wolni i moga iśc a politycy sie zesraja zestrachu

Gość gość
wg mnie to raczej ze smiechu:D

Gość gość
pendolino dobre ale niezbierze ludzi trzeba isć powoli przez miasto najgorsze poczatki ale jak sie zbierze kilka tys ludzi to potem to juz z górki poszło by trzeba miec tylko dobre chasła i twardo zaczac isć do przodu

Gość gość
najważniejsze są dobre chasła i bez błedów ortograficznych

Gość gość
no jakbyus wiedział ze za 50 km do centrum warszawy właduje sie kilka mln ludzi wkuzonych na wasza polityke to bys sie zesrał i to owszem a zdrajców by sie wypalało na czole symbol ich zdrady wtedy bys narobił w galoty . przestroga wiezienie nieboli ale nalepie znamie nazywca to boli i potem dopaki komus reke mozna odrabac np za dóze łapówkarstwo

Gość gość
Oni byli osrani jak ostatnio solidarność sejm blokowała juz zejście zapomnieli ?

Gość gość
no wiesz ja raczej nie pójde bo ja jestem zasłabym człowiekiem i szybko sie załamuje choc jakby mnie życie zmusiło to bym zrobił taki marsz. I co do ortografi pamietaj o tolerancji bo nietolerancja bedzie skutkować wojna domowa

Gość gość
Będą w miasteczkach namiot. Miejsca dla osób niepełnosprawnych np.

Gość gość
Kochany gościu z 23;33 weż ty atlas do ręki i zobacz co ty wypisałeś .Jak ty masz zamiar iść z Gdańska na północ ,chyba w pław ,sprawdż gdzie jest Białystok itd.Piszesz głupoty że hej .

Gość gość
tak jak mówie ludzie by wyszli tylko to musi trwac musi przejsc przez najwieksze miasta i musi kazde chasło docierac do kazdego obywatela np że zadam od kazdego z osobna by poswiecił kilka dni na ratowanie swego kraju na poprawe swego bytu to beda najlepiej ich wydane dni w życiu oczywiscie jesli niebedzie jakis zamieszek i niezgina ludzie

Gość gość
ale powiedz mi poco niepełnosprawni na demonstracji i namioty to jakaś głupota, to trzeba z pompom wejsc przejsc i załatwic sprawe tylko wpierw trzeba cos zrobic jakies prawo napoczatek by kraj sie nie pograzył w chaosie.

Gość gość
I CO CHCECIE OSIAGNAC TYM MARSZEM? CO ZA PIC?

Gość gość
Wlasnie ? poco niepełnosprawni na demonstracji i namioty???:-)

Gość gość
no jak to co przyjsc i rozmatowac cała władze wybrac stu ludzi wykształconych którzy beda mieli za zadanie stworzyc podstawowe prawo tak zwana kosc która bedzie nie dozłamania . , a mianowicie bedzie za 100 lat mld zastanawiał sie dwa lata jak zakrzywić przepisy i tego nie zrobi bo nie bedzie jak .. swiat potrzebuje nowej fazy rozwoju badania i poznawania puki co to jestesmy ograniczeni przez finanse i bogatych ludzi

Gość gość
Tylko szalikowcow zaprosić na mecz do Wawy to ten ich burdelik na wiejskiej z dymem puszcza :-P

Gość gość
NA KOWNO !!!

Gość gość
Jeśli ktoś jeździ na wózku i boi się uczestniczyć w marszu co jest normalne może w tym miasteczku rozdawać ulotki i rozmawiać z ludźmi

Gość gość
hymm niby dobre to ale takie rzeczy nic niezmienia musi bardzo dóżo ludzi wyjsc wtedy jest cos do ugania puki siedzimy w domu nic niezdziałamy

Gość Made In Poland live in Canada
POWODZENIA. (((rozwoju badania i poznawania puki co to jestesmy ograniczeni przez finanse i bogatych ludzi ))) ja wam mowie to nic wam nie pomoze-bedzie coraz gorzej ,za 5 lat jest u was nedza.Maszerujcie sobie maszerujcie.Sami glosujecie na tych debili co rzadza w Polsce.

Gość gość
no chyba ze jakies udogodnienia dla jednej grupy społecznej itp . Lepiej obalic władze wczesniej niz zapóżno dobra ja ide spac trzymajcie sie i przemyslcie to czy lepiej stracic 10 dni czy stracic kilka lat na daremna bezcelowa prrace

Gość gość
A ja mówie że pomoze jak ja bym był uwładzy to bym zmienił cos tylko warunek władza musi ustapic bo szantarz by był zmieni i to dózo trzeba miec wizje na lepsze jutro pomysl na zmiany tego brakuje polityce i polityków , oni niemaja pomysłów na zmiany boja sie twardych decyzji cos takiego niema sensu

Gość gość
Czy to ma byc MARSZ? Jeśli ktoś jeździ na wózku inwalidzkim TO NIE JEST MARSZ! Marsz =stac na wlasnych nogach i MASZEROWAC! Osoby w wózku inwalidzkim powinny raczej stac gdzies bezpiecznie i nie "Maszerowac"

Gość gość
nedza nedza mi sie kojazy z głodem nie buj sie oto jesli sie władze sprawnie zlikwiduje bez rozlewu krwi to od wiosny by sie zaczoło głosiec chasło cała polska orze wszystkie nie użytki maja byc zaorane itp wtedy mamy mega na dwyżke żywności masa ziem sie marnuje

Gość gość
Polacy powinni sie wziac za ten rzad im trzeba wojne wytoczyc...