Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MAMA PROSZĘ O PODPOWIEDZI

Problemy z zachowaniem i napady złości

Polecane posty

Gość MAMA PROSZĘ O PODPOWIEDZI

Mam tez 5 letniego synka chodzi do zerówki ,jego zachowanie moim zdaniem jest nie pokojace ,przeszkadzają mu czasami głośne dzwięki takie jak karetka ,głosna muzyka ,w tarakcie zabawy ja np.sostra nie da mu zabawki złosci się zaciska pięsci ,bije młodsza siostre pięsciami po plecach , ja stawiam do kata w takich sytuacjach do momentu uspokojenia sie ale to stanie jest koszmarem ,próbuje z nim rozmawiać smieje mi sie w twarz wywraca oczami ,krzyczy ,coraz częsciej tak reaguje podczas zabawy z siostrą ,kiedys szlismy przez most i złapał sie barierki i powiedział ze on chce skoczyć chce sie utopic mało na zawał nie zeszłam na tym moście ,potem prowadził wózek ze swoja siostra kierował w strone krawęzniko koło ulicy ,mówię synuś nie wo0lno tak bo jak by samochód jechał to moze potracić siostrę on mi odpowiedział ja chcem zeby ja samochód przejechał ,moczy sie w nocy ,jest bardzo zywy ,w szkole nie potrafi skupić uwagi ,nie pomagaja tłumaczenia , nauczyciel w szkole twierdzi ze dziecku nic nie dolegaa ,ja podejrzewałam autyzm badz asbergera ,rodzinna podpowiedziała mi ze moze to byc na podłozu neurologicznym jak narazie zapisałam go do poradni pedagogiczno-psychologicznej i czekamy na wiezytę i do specjalisty na wykluczenie autyzmu dodam ze mam 4 dzieci < 13l,9l,5l,3,5r >,i żadno z nich nie miało tak agresywnego zachwania wiec myśle ze to nie lezy po stronie mojej nie konsekwęcjii tylko problem jest gdzies inndziej tylko gdzie ? Sama wychowuje dzieci

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować