Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdespeeerowana21

BRAK PERSPEKTYW W TYM KRAJU

Polecane posty

Gość gość
Na zachodzie to przynajmniej wiemy kto jest naszym zwierzchnikiem:p a w pl to nie są wcale Polacy! Nie ma polskich zakładów pracy ! Tylko male przedsiębiorstwa które państwo gnebi ile się da

Gość gość
co zes sie tak zacietrzewiła prawda az tak mocno cie ubodła ja nie musze nikomu włazic jestem na własnym rozrachunku nie dobija mnie polska biurokracja stac mnie na wyjscie do restauracji kina i gdzie tylko chce a ty kiedy ostatnio byłas w kinie nie odmawiajac sobie czegos innego wzamian

Gość gość
na to pozwoliliście ,wybraliście więc macie to co chcieliście ! trzeba być świadomym swej dennej głupoty tak więc teraz macie okazję tę świadomość odczuć na własnych tyłkach a najgorsze w tym ,że nadal się nic rozumu nie nauczyliście ! i nadal wasze wybory postępowanie zachowanie i " myślenie" pozostawia wiele do życzenia !

Gość gość
gość dziś <<< :) błagam już lepiej nie komentuj bo za chwilę wstawisz jakieś foto zdezelowanego auta ściągniętego z zachodu i dopiero rozpacz ogarnie :D

Gość gość
11.13 autorka to wzieła z własnego zycia zagraniczne firmy pootwierały sie w polsce i musza d**e lizac aby miec robote a co najlepsze ze własnym kaporodakom musza lizac i nietrzeba Hitlera aby byc ponizanym

Gość gość
zdaje się, że ktoś tu nie rozumie stanu naszego państwa i przyczyn, przez które się ono w nim znalazło. Polacy ! Upodleni przez nierzady które jedne po drugich wyprzedaly nasz majątek, po kawałku i coraz bezczelniej ,przez rządy opaslych świń których nie można odstawić od koryta! Zmieniających poglądy polityczne w zależności jaka im potrzebna do uzyskania poparcia, sklucajace społeczeństwo , rządy dzielące na prawdziwych i nie prawdziwych Polaków ,które przed nikim nie są rozliczani ze swoich sprzecznych z interesem kraju decyzji! Polacy powstańcie z kolan!

Gość gość
8 lat ślepego zaufania do tych świń mówi samo za siebie ... denna głupota i brak jaj to obecny obraz polaka młodego

Gość gość
błagac to ty mozesz swój rzad aby ci zostawili na bilet do kina ja w przeciagu 8lat mam 3 samochód w tym 2 nowe z salonu jak juz weszlas na temat aut i zero kredytów

Gość gość
weź się żałosny tłuku budowlany bo się porzygam te kity i bajki to sobie w te swoje robocze buty włóż ... emigranccy burżuje :D tylko że prawda całkiem inaczej wygląda :D

Gość gość
brawo do goscia 11.23 chociaz jeden widzi problem jaki istnieje w polsce a nie sami siebie sie okłamujecie a te opasłe swinie tylko lawiruja z chlewika do chlewika aby byc przy korycie ja np. J.Tomaszewski

Gość gość
11.31 ale tylko z twojego punktu widzenia nie jestem budowlancem

Gość gość
gość dziś brawo dla gościa , który słusznie zauważył czyja w tym wina że te świnie nadal rządzą Polską

Gość zdeeesperowana21
Przykro się to czyta wszystko. Tym którzy mówią, ze najlepiej iść ba łatwiznę i wyjechać, zamiast coś zmienic? Jak mam zmienic, sama jedna? W tym kraju wszyscy narzekaj, ale nikt nic nie robi. Co więcej... Będąc w komisji wyborczej wiecie co zauważyłam? Mimo tego jak jest zle, i tak glosuje się na te same świnie, ktore teraz przy korycie siedzą. Przykro sie jedynie czyta zarzuty w moim kierunku, ale tak juz jest, ze zamiast dobrego słowa, jad sie szerzy. I co sie dziwić, ze kraj p******y...

Gość gość
Ruszcie doopy na Warszawę!!!