Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taki sms do chłopaka może być???

Polecane posty

Gość gość

wczoraj wypytywał mnie o byłych ..powiedziałam prawdę...zniechęcił się wyraźnie bo już odpisywal potem tylko ze to zresztą nie jego sprawa ze idzie spac i tyle chce mu wysłać taka wiadomośc co sądzicię wysłać? cz czekać aż sam napisze...bo generalnie chodzi o to ze z innymi nie będąc w związkach uprawiałam petting i jemu to nie spasowalo chyba bo on poza związkami gdzie był seks nic nie robił z innymi tylko calowanie... no i chyba mu to siadlo..i czuje ze zerwie znajomość a ja już teraz czuje się jak d***** przez te pettingi..bo ja robiąc to liczyłam ze każdy z nich był tym jedynym...głupia byłam wiem...potem poznałam jego i od tamtej pory noc z nikim...z nim też jeszcze do niczego nie doszło...choć miało..za dwa tyg mieliśmy iść na wesele zaprosił mnie..i niewiem czy w tej sytuacji wgl tego czasem nie odwoła...a ja go tak kocham...:( mówił ze jego uczucie jest duże i ze mu zależy ze po weselu możliwe ze będziemy razem jak nam wyjdzie... to ten sms,: ,,co przeżyłam to przeżyłam, a ze ty masz jakieś kompleksy z tego powodu to nic Ci na to nie poradzę ,chcesz to bierz bo Cię kocham, nie to nie i tyle..postaram się zapomnieć..twój wybór"

Gość gość
straszny sms. A na przyszłość zapamiętaj, że nie mówi się o poprzednich związkach. I to nie jego sprawa co robilaś z poprzednimi partnerami, bo nie byłaś z nim. Napisz mu smsa jutro albo za 2 dni z pytaniem co z tym weselem. Dziś nie pisz, bądź niedostępna. I nie tłumacz się!

Gość gość
jaką to trzeba być debilką, żeby opowiadać facetowi ci się kiedyś z innymi w łóżku robiło

Gość gość
Es jest tragiczny! Skasuj gości i zapomnij Po pierwsze wiecej honoru czyli NIGDY NIE MOWISZ O swoich poprzednich związkach obecnemu partnerowi nigdy, po drugie on ŚWIĘTA KROWA I PRAWICZEK nie jest, po trzecie CZEKASZ jak on pierwszy napiszę nigdy Ty...niemal czego żałować nikomu krzywdy nie robiłaś nie zdradzalas itd więc glowa do góry i trochę klasy: )i mam nadzieję że nie masz 13 lat

Gość gość
Dziewczyna nie wiedziała i dlatego Chciała być szczera i ble ble, wyzywajac ją nic nie wniesiesz w jej temat, raczej napisz coś co ją nauczy i zapamięta. Więc powtórzę NIGDY PRZE NIGDY NIE MÓW NIKOMU Z PARTNERÓW o liczbie z iloma co i jak...bo nawet jeśli to będzie tylko liczba jeden to o jeden za dużo Mają manie bycia pierwszymi

Gość gość
haha co za gimbusiara, treść smsa mówi wszystko :o :D:D:D:D

Gość gość
Nie pisz mu tak, skoro on przegiał to trzeba mu to pokazac jakimś chłodniejszym smsem ,a nie ,że Ty go kochasz i takie tam, bład, jak facet cos zrobi po chamsku to po co sie jeszcze kajasz przed nim?

Gość gość
a w ogole to najlepiej zamilknij i poczekaj na jego sms ,a Ty odpisz mu bez jakiś kocham i pretensji, tylko cos chłodnego. niech wie, że zriobił źle

Gość gość
Panna czytaj co się do cb pisze, nie każdy zrowna cb Z błotem.. Noe pisz nie narzucaj się itd, A jak nie będzie on pisał jego strata a jak będzie to Ty też na początku oficjalnie typu idę coś zjeść ( on cb olal i poszedł spać) ty nie musisz być na każde jego teraz

Gość gość
ale ja inaczej nie potrafię żyć z kimś takim szczęśliwie jeśli nie mam świadomości ze on wie o mnie wszystko co powinien..oddaje mu siebie w związku więc raczej powinien wiedzieć z iloma przed nim spalam itp poza tym nie uniknelsabym tego bo by mnie i tak prędzej czy później na ten temat przycisnal ze ma prawo wiedzieć bo on mi powiedział itp itd...:/ kurczee za słaba psychicznie jestem żeby czuć się szczęśliwie w związku w którym nie mówię wszystkiego...;( kwestia odzywania się to akurat wczoraj on pierwszy napisał i to tak ładnie ,,hej piękna co tam:*" tak od dwóch tyg pisze pierwszy często także starał.się ale po tej rozmowie się zepsuło...jego poprzednie dziewczyny zdradzały.więc może przez to.ma jakiś uraz czy ja niewiem..no ale fakt nikogo nie zdradzałam i robiłam to jak z nikim nie byłam i zawsze z uczuciami...bo do.każdego coś czułam mniej czy więcej...ale jest mi wstyd...i czuje się źle bo jednak on takich przygód nie miał...i teraz poprostu czuje się gorsza od niego ze się zabawiałam ..:/ nie,nie mam 13 lat mam 21 jeśli już musicie.wiedzieć on ma 25 miał 4 dziewczyny z którymi był i spał...a z reszta po imprezach czy coś to tylko calowanie bez niczego..

Gość gość
up

Gość gość
O mamo 21 lat :) Zrób jak uważasz Twoja sprawa i decyzja tylko my jesteśmy po takich akcjach i mając drugie tyle lat co Ty wiem że nie możesz być aż tak szczera, tu nie chodzi o klamanie czy oszustwo tylko jakiś wybujala manie ze może przy TW doświadczeniu on okaże się pff pikus Mów wprost ze nie pamiętasz nie były to znaczące spr i tyle. Z drugiej strony jakbyś Ty się czuła gdyby on miał np 10 dziewczyn i o każdej odpowiadalby ze szczegółami? ??? No raczej jak przyszła jedenasta! !! Są spr które się mówi a takie które nie! A jak szuka dziewicy to powiedz że zakonnice to za rogiem choć Noe jestem pewna bo duży popyt na świeczki mają

Gość gość
no oki ale wtedy to będzie oszustwo...będę nie szczera jak mu powiem ze niepamietam albo niewiem a w głębi duszy będę wiedzieć wszystko dokładnie...on był szczery ze mną..to mi jest głupio mu kłamać...jak mu będę patrzeć w oczy jednocześnie mówić ze kocham itp i mieć w sercu wyrzuty sumienia ze być może ob na mnie nie zasługuje,ze nie dałam mu prawa poznania mnie i wyboru tylko przedstawiłam siebie od najlepszej strony...kurde wiem o co wam chodzi i doskonale rozumiem was dziewczyny tylko ze ja jestem w cholerę słaba psychicznie na takie sprawy...i także potrzebuje jego pełnej akceptacji do szczęścia...jakby mi powiedział o 10 to by to nic nie zmieniło...bo to przeszłość dla mnie i ja naprawdę nie zwracam na to uwagi i nie wypytuje o nic go

Gość gość
Dobrze dla Cb to jego przeszłość ale dla nich i dla niego co pokazał Tb po wczorajszej szczerości dla facetów to "jesteś latawica " sory za określenie Tu nie chodzi o staż związku i ile ich było bo mogłaś mieć np pięciu facetów i chodzilas z nimi około po pół roku, tu chodzi o rety ona miała już pięciu facetów a ja tylko dwie dziewczyny z czego jedną tylko raz a drugą też tylko raz... Facetów mentalność jest do bani Jeśli uważasz że szczerość otwartość i ble ble to podstawa szczęścia to oki tylko dlaczego zadajesz takie pytania tu, bo w głębi wiesz że nic złego Noe zrobiłaś a chlopaczek jest nie fer, mam nadzieję że rozumiesz bo za którymś tam wyznawanien liczby dotrze ze przeszłość nie zbuduje przyszłości

Gość gość
tak rozumiem ...kurde oczekuje ode mnie szczerosci a potem fochy szczela...nie myślałam w ten sposób ze jemu jest żal ze miał mniej ode mnie tylko myślałam ze wręcz przeciwnie..ze mu wstyd być z taka dziewczyna która była łatwa czy coś