Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunka19

Czemu mój facet nie daje mi kwiatow

Polecane posty

Gość gość
Kocha w tobie to ze czeka ciepły posiłek? Tzn ze ten posiłek jest w tobie? Dużo w tobie kocha heh

Gość gość
Powiedz ze dasz mu doopy jak da kwiatka. Na pewno podziała

Gość ponia26
Nie oczekuj romantyzmu od faceta który kiedyś się zawiódł na jakiejś głupiej babie, bądź sobą kochaj go , wspieraj i nie czepiaj się drobiazgów bo to psuje związek, podejdź do tego z humorem, ja np. mówię swojemu facetowi tak, nie kupuj mi kwiatków bo zwiędną, nie kupuj mi czekoladek bo się utuczę :) lepiej zróbmy coś wspólnie, spędzmy razem czas, ugotujmy coś wspólnie, a jak np. zrobił coś co mnie wkurzyło to nie dawałam mu jesc :D to była dopiero kara dla niego jak musiał sam sobie coś zrobić :) facet jest tylko facetem, na każdego trzeba znaleźć sposób...

Gość gość
Ja mojego prosilam zeby wyjsc na kolacje to nigdy nie chciał bo mu się nie chciało. Za jakis czas wychodzil ale ... z kochanką :( Uwazam ze jak się kogoś kocha to się robi rzeczy które partner lub partnerka lubi. Jesli ktos tego nie robi tzn ze nie zalezy

Gość ponia26
między innymi kocha to że dostaje ciepły posiłek, każdy facet ci powie że kocha twoje oczy, nogi, uszy....bo to jest banalne i proste

Gość ponia26
Jeśli znalazł sobie kochankę , to albo mu czegoś brakowało w tobie, albo jakaś szm....ta go omotała,

bez głupich żartów ok? Normalnie bym tylko chciała uzyskać jakąś konkretną odpowiedź...

może ja tylko wyolbrzymiam wszystko?? codziennie daje mi buziaka, poczucie tego, że nie jestem mu obojetna... w każdej chwili gdy tego potrzebuje potrafi mnie przytulic... Jednak czuje taki dystans mimo wszystko...

Gość gość
skoro do dawania ci buziaków i sponsorowania cię nie ma traumy po byłej to co mu szkodzi kupić tego j******o kwiatka? do kupowania kwiatków ma już tą traumę? nagle wielce pokrzywdzony że byla była dziwką, a przecież jej kwiaty kupował...masakra. facet to ma być facet a nie c***a. skoro nie boi ci się okazywać uczuć (a byłej pewnie też okzywał) to czemu tak ciężko mu dać jej tego badyla? leń z niego i tyle. głupie wymówki. równie dobrze mógł ci powiedzieć, że ****ał byłą, a ta i tak go zostawiła więc ciebie już nie będzie ****ał bo po co, skoro pewnie i tak odejdziesz? lol

nie wiem dlaczego niektórzy się wypowiadają jak piszą tylko po złości... masakra...