Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

body przez głowę dla noworodka dobry pomysł?

Polecane posty

Gość gość

Chciałam kupić kopertpwe ale teraz w Tesco są duże promocje na body zakładane przez głowę. Tylko zastanawiam sięczy nie będę miala problemu z ubraniem takiemu maluszkowi

Gość gość
nie bardzo, łeb jest za duzy i bedzie sie darlo jak opetane jak o uszy zahaczysz

Gość gość
ja mialam zakladane przez glowe i bylo ok.Z tym,ze trzeba patrzec jak sie rozciaga.Jak slabo to fakt bedzie sie darlo.Kopertowe moim zdaniem lepsze na pierwszy miesiac dopki nie nabierzesz wprawy w ubieraniu

Gość gość
ja tam się bałam na początku, ale po 2 dniach się nauczyłam i wcale się 'nie darło'.

Gość gość
Przy pierwszym dziecku mialam duze problemy z wkladaniem przez glowke, drugi maluch juz w szpitalu paradowal w takich bodach :) potrzebna wprawa. Jesli sa promocje, to proponuje, zebym kupila je wieksze np w rozmiarze 62, a te pierwsze malutkie jednak kopertowe.

Gość gość
Zebys *

Gość gość
Ja tylko takie zakładałam, później dostałam od kogoś w prezencie kopertowe ale mi wygodniej było wciągnąć dziecku body przez głowę niż podkładać pod plecy. Można na leżąco, można unieść dziecko podkładając mu dłoń pod plecy i głowę. Więcej zabawy z napami z boku w kopertowych. Najbardziej lubiłam te z zakładkami na ramionach. Jak masz wątpliwości to kup jedne i drugie, zobaczysz z jakimi Ci wygodnie. Pamiętam jak moją mama nie mogła zrozumieć czemu w wyprawce nie mam kaftaników w ogóle, bo dla niej kiedyś to była podstawa, śpioszki i kaftanik :)

Gość gość
Ja miałam zakładane przez głowę i dzieci się nie darły, a wprawy nabiera się szybko. Mi z kolei nie sprawdziły się te z zakładkami na ramionach. Moje córki były szczupłe i zawsze jedno albo dwa ramionka wysuwały się z ubrania, a szkoda bo dużo ich zazwyczaj na promocji i są ładne.

Gość gość
Ja mialam na początku kopertowe. Duzo latwiej sie je zaklada zwlasza na początku jak nie masz wprawy. Po miesiącu juz zakladalam normalne przez glowe.

Gość gość
a jakie promocje sa w tesco? w jakiej cenie to body , krotki czy dlugi rekaw? Kopertowe sa wygodniejsze ale przez glowe tez dawalismy rade. Teraz kupilam do szpitala kopertowe , do domu mam troche takich przez glowe.

Gość gość
Ja nigdy nie lubiłam kopertowych. Przy pierwszym dziecku miałam kilka sztuk ale od początku używałam też tych wkładanych przez głowę. Przy drugim kopertowych w ogóle nie kupowałam

Gość gość
mój mąz kupiła w tesco tez dalmatynczykiem przez głowe i kiepsko to widze bo nie sa rozciągliwe:/

Gość goscautorka
Chyba spróbuję z tymi przez głowę tym bardziej ze to moje drugie dziecko.. w razie czego dokupie kopertowe... przy pierwszym bodziaki zakladałam dopiero po około 3 tygodniach... :) A tak to tylko pajace... W Tesco sa bodziaki przecenione z 62 na 22zl

Gość goscautorka
Są to bodziaki z disneya, dobrze się rozciagaja

Gość gość
Jesli to twoje drugie lub kolejne dziecko to bez roznicy. Jesli pierwsze to lepiej rozpinane, bo jak nie masz wprawy yo bedziesz sie denerwowala ty i dziecko.

Gość gość
ja nie radzę przez głowę, niewygodne

Przy dwójce dzieci używałam wyłącznie tych wkładanych przez głowę - irytowała mnie ilość guziczków, napek, zapinek w kopertowych :o Żadne nie płakało, obydwie lubiły się przebierać i nie skręciłam żadnej karku.