Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona i ja?

Polecane posty

Gość gość
Seks powiedzmy 66% ja reszte ona. choc nie wiem jakie ma to znaczenie. Problem z rozmowa jest taki ze ona nie traktuje powaznie rozmowy. Broni sie odrazu jak cos nie tak dla niej standardowym zestaeem argumentow od czapy. Na moj gust musze cos zrobic co ja zmusi do rozmowy.

Gość gość
nikt nie zmusi nikogo do rozmowy. jesli ona nie chce rozmawiac to cos sie za tym kryje. pytanie co ? czy ona jest pewna siebie kobieta? moze ona sie wstydzi czegos lub boi, lub stara sie cos ukryć i dlatego nie chce rozmawiac a skoro sie broni.... to oznacza jedno; czuje sie atakowana i zgrożona . dlaczego po twoich wyowiedziach tak reaguje ?

Gość gość
To nie jest tak ze ona nie chce wcale rozmawiac. Chce i to chetnie tylko prowadzi monolog a jak nie po jej mysli idzie dyskusja to agresja odrazu.

Gość gość
a czemu pominąles milczeniem pozostale pytania ? zbyt niewygodne ?. odpowiedzi przyblizyly by nas do sedna problemu. podaj jakis przyklad konkretny takiej rozmowy. co bylo nie po jej mysli wg ciebie w dyskusji ze stala sie agresywna i w jakich slowach objawila sie ta agresja

Gość gość
Co sie kryje i za czym to ja tego nie wiem.Jest pewna siebie ale nie jest osoba powiedzmy przebojowa. I raczej jest pesymistka tzn nie taka straszna tylko czesciej widzi cos w ciemnych barwach. Ona nie reaguje jakos po moich wypowiedziach. ona uznaje tylko swoja wersje i jak pojawiaja sie mocne argumenty obalajace jej wizje to jest agresja. niczego nie pomijam i nic nie jest nie wygodne. A rozmpwa bez szczegolow jest taka ze ja tylko pracuje po pracy piwo nic nie robie i wszystko mam w d***e co jest nie praeda tylkp ona nie zaueaza innych rzeczy.

Gość gość
Jakie jest jej zdanie na temat roznych zdan w zwiazku ? kazdy ma prawo do wlasnego to wiadomo ale jak ona sie na to zapatruje ?skoro ona nic nie zauwaza to przestan przez miesiac robic to co robisz i obserwuj co sie bedzie dzialo. zadnego sprzatania gotowania nic. zajmij sie soba.

Gość gość
a i w ramch miesiecznego eksperymentu odstaw piwo. ciekawe czy tego tez nie zauwazy

Gość gość
Wyobraz sobie ze jak te dwa trzy tygodnie nie pije alko to w pierwszych dniach tego nie zauwazala. Ale powaznie do tej zgryzliwosci. Chodzi o rozne domowe czynnosci ktore same sie nie zrobily a ona uwaza ze ja nic nie robie. A co do nie robienia nic to jak juz napisalem wczesniej bedzie chlew i ona powie ze ja nic nie robie a ona wszystko bo z gotowaniem nie ma problemu.

Gość gość
Wyobraz sobie ze jak te dwa trzy tygodnie nie pije alko to w pierwszych dniach tego nie zauwazala. Ale powaznie do tej zgryzliwosci. Chodzi o rozne domowe czynnosci ktore same sie nie zrobily a ona uwaza ze ja nic nie robie. A co do nie robienia nic to jak juz napisalem wczesniej bedzie chlew i ona powie ze ja nic nie robie a ona wszystko bo z gotowaniem nie ma problemu.

Gość gość
oddaj jej to samo zacznij mowic ze ona nic nie robi tylko imprezuje ale mysle ze ciebie rani to ze ona nie docenia twojej pracy a skoro tak to powiedz to jasno i wyrażnie. wymien co ostatnio zrobiles i powiedz jej jak sie czujesz gdy ona to lekcewazy moze taka jasna komunikacja z twojej strony otworzy jej oczy.

Gość gość
juz tak robilem i wtedy bylo lekcewazenie tej roboty bo to trzeba tak jak ona uwaza. A jak tlumaczylem dokladnie to awantura bo ona ma swoja wizje. Dobra drogie panie powtorze sie i spytam jeszvze raz. Jaka reakcje przewidujecie u niej jak przestane sie nia interesowac i zaczne zyc wlasnym zyciem? Tzn. Wiecej pracy. Po pracy silka. Basen . Inne hobby. Powrot do domu pozniej nix zwykle. Plus zaczne jakby to ujac? Baerdziej dbac o siebie? Czesciej kupowac ciuchy i inne rzeczy.

Gość gość
up

Gość gość
wlaczy jej sie czerwony alarm bedzie myslala ze ja zdradzasz a reakcje moga byc rozne zacznie robic to co ty... i wejdziecie na wojenna sciezke kto komu pokaze kto kogo przetrzyma moze zaczac sie starac bardziej ale to bedzie wywolane strachem a nie docenianiem ciebie i tego co miala moze przejrzy na oczy ale nie bardzo w to wierze moze cie spytac wprost co te zmiany oznaczaja i czy to juz tak bedzie zawsze ? a co ty bys chcial osiągnąc? na jaka jaj reakcje liczysz ? jaka by cie ucieszyla