Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób zachowują się kobiety zakochane?

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś sprawdzony znaki, sygnały? Kiepsko mi, jak większości facetów idzie odczytywanie tego.. A wiem, że niektórym laskom się podobam. Tylko czy chcą czegoś więcej?

Gość gość
poznasz po tym że na twój widok cipka im wilgotnieje.

Gość gość
Chodzi Ci o jedną konkretną czy pytasz tak ogólnie ?

Gość gość
O konkretną. A z tą c*pką, to de*il jakiś wymyślił..

Gość gość
sprawdź chocaż raz to się przekonasz czy debil

Gość gość
Tak będę podchodził do każdej kobiety, która się do mnie uśmiechnie i wykładał rękę w majtki. Je*nij się.

Gość gość
Jeżeli jest zakochana to przede wszystkim tęskni za swoim facetem, od jego dotyku dostaje odlotu, podnieca ją jego sam jego widok, ma ochotę na seks, inni mężczyźni jej się nie podobają, chciała by spędzać każdą chwilę z nim i zrobi wszystko żeby tak było. Jest zazdrosna o każdą z którą on nawet rozmawia, chce wiedzieć wszystko o facecie.

Gość gość
musisz być strasznym dzieciakiem jeśli nie wiesz kiedy kobieta ma mokrą c*pkę

Gość gość
Chyba wtedy kiedy jest mokra, nie? :D Przez ubranie takich rzeczy nie widać.

Gość gość
13:00 A skąd mam wiedzieć czy dostaje odlotu od dotyku i czy podnieca ją mój widok?

Gość gość
o to musisz już zapytać

Gość gość
no fakt niektore kobiety bardzo sie z tym kryja,kryja się z obawy przed odrzuceniem i wtedy udają obojętnośc albo mówią że nie mają czasu..itdwszystko po to by nie wydało sie że im zależy. tyle że nigdy nie da się wyeliminować tak do końca tych objawów bo zawsze coś taką kobietę zdradza np.wodzi wzrokiem za ukochanym,chce słuchać jego głosu,wymyśla preteksty żeby zadzwonić,zaczyna się do niego upodabniać,wygląd,zachowanie .itp może zacząć używać tych samych słówek ,których on używa,zwraca uwagę na to co mówi,jaki ma chumor,myśli o nim na okrągło,teskni za dotykiem,choćby tylko dotykiem dłoni,czuje odlot kiedy jest z Toba tearzą w twarz. kiedy tonie w Twoich oczach ,martwi się,chce wiedzieć co u Ciebie..itd.

Jak ja byłam zakochana to bardzo często jakoś błądziłam w chmurach i o niczym rozsądnym nie myślałam tylko o moim chłopaku a teraz już właśnie mężu. Taka kobieta zakochana nie myśli już w żaden racjonalny sposób tylko po prostu działa pod wpływem impulsu i jakoś buja w tych przysłowiowych obłokach hihi Szukasz nowinek z dziedziny sportu? Wejdź na tego bloga http://wodneszalenstwo.tumblr.com i dowiedz się wielu ciekawostek!

Gość gość
w sumie chyba najprosciej byłoby zapytać co czuje w Twojej obecnosci,to wtedy będziesz wiedział..

Gość gość
racja..

Gość gość
gdy ja jestem zakochana staram się mu pomóc na tyle ile mogę. Troszczę się o niego, uśmiecham, często na niego patrzę ale tak żeby nie zauważył bo nie chcę żeby odkrył co do niego czuje ;/ lubię z nim rozmawiać, ale głupio mi samej do niego podchodzić żebym nie wyszła na nachalną.

Gość gość
zwykle pytanie czy kocha zadaje się po wielu intymnych relacjach jak np. obejmowanie, pocałunki. etc.. :D jak facet może zapytać kobietę, którą dopiero rozkminia, bada czy jest wgl nim zainteresowana, o to czy kocha :O Myślę, że autor jest jednak na etapie opisanym prze ze mnie, skoro pyta o oznaki zainteresowania :)

Gość gość
13 42 dokładnie tak:-)

Gość gość
Gimbus chce sie doszkolić,nigdy kobiety nie dotykał dlatego nic nie wie.:P

Gość gość
Ludzie w każdym wieku miewają rozterki sercowe i bywają takie sytuacje, w których nawet Ci najbardziej doświadczeni wymiękają i potrzebują porady ;)

Gość gość
Z tego co opisujecie, to jej się bardzo, bardzo podobam. I nie jestem gimbusem a to jest kobieta z najwyższej półki, dlatego się dziwię, że aż tak na mnie leci (zachowanie ją zdradza) i mogła by mieć każdego a ja ideałem nie jestem, ale kompleksów też nie mam..

Gość gość
a może to ona nie czuje się być Ciebie wartą,może myśli ze nie dorasta ci do pięt..dlatego boi się odrzucenia?Na 100% jesteś dla nie ideałem..

Gość gość
..i z Całą pewnością Cię podziwia i uwielbia.

Gość gość
powiedz co robi ze czujesz ze na ciebie leci ?

Gość gość
To o czym piszecie, patrzy, uśmiecha się, pyta co u mnie, zagaduje, dotyka.

Gość gość
co to znaczy "kobieta z najwyzszej polki"

Gość Biskup Bergolio
Jeżeli jest zakochana to przede wszystkim tęskni za swoim facetem, od jego dotyku dostaje odlotu, podnieca ją jego sam jego widok, ma ochotę na seks, inni mężczyźni jej się nie podobają, chciała by spędzać każdą chwilę z nim i zrobi wszystko żeby tak było. Jest zazdrosna o każdą z którą on nawet rozmawia, chce wiedzieć wszystko o facecie. 100%RACJA

Gość gość
Autorze powiem ci wprost. Nie ma takich sposobów, szczególnie jeśli kobieta sama przed sobą wypycha uczucia. Wiem coś o tym. Sama kiedyś odrzuciłam kogoś kto nie był mi obojętny i zrobiłam to bardzo skutecznie. Nie zorientował się nigdy że jest dla mnie ważny bo sama od siebie odrzucałam myśli że mi na nim zależy, bo sama przed sobą sie tego wstydziłam.

A ja przezylam kochanie i związek bez tego sławnego durnego zakochania. Taki stopniowy rozkwit uczucia.

Gość gość
Dodam jeszcze że dzisiaj zrobiłabym wszystko by dostać od niego szansę taką jak kiedyś ale jest to niemożliwe. Nasze drogi rozeszły się dawno temu na zawsze. Wtedy po prostu nie byłam gotowa na bliskość z tym facetem, byłam za mało doświadczona i się tego wstydziłam, były to dla mnie za duże emocje, ale on wtedy o tym nie wiedział. Uznał że mam go za nic i odszedł, a ja nie chciałam wyprowadzać go z błędu bo to tak jakby sie przyznać do słabości. Nie ma takiego papierka lakmusowego który by ci dał dowód że kobiecie na tobie zależy. Musisz próbować po prostu ryzykując odrzucenie i na dodatek mój przypadek świadczy o tym że nawet należy również utrafić w odpowiedni czas :O