Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu mezczyzni biora slub skoro tego nie chca

Polecane posty

Gość gość

chodzi o takich ktorzy jak zdarzdali przed slubem robia to tez po slubie, przeciez mogliby byc wolni I nie ranic zony, albo tacy co zle traktuja kobiete w inny sposob po slubie robia to tez nadal, czy oni sami mysla ze sie zmienia, albo natura im sie zmieni, przeciez to nierealne, mojej kolezanki maz zdradzal ja przezd slubem I po slubie, ona sie dowiedziala to powiedzial ze chce miec rodzine jak reszta ale nadal bedzie chodzil na panienki hahaha ona z nim jest I maja nawet drugie dziecko, ja nie rozumiem mezczyzn

Gość gość
Bo samiec zostanie samcem. Jest mężczyzna i samiec. Ten pierwszy ma zasady, ten drugi nic, nachapać się kasy i przelecieć ile da radę. Gdy 40- stka puka go w czoło to dopiero wtedy myśli.

Gość gość
bo kazdy czlowiek chce miec rodzine, nawet ten co wychodzi z wiezienia tylko nie kazda kobieta chcialaby byc z takim mezczyzna

To też wina kobiet które bezustannie naciskają mężczyzn na ślub. Nie każdy jest stworzony do życia w formalnym związku!

Gość gość
pewnie czują nacisk i presje społeczną. no ale tak naprawde nikt ich do tego nie zmusi,to oni sami sie oświadczają

Gość gość
no tak biora slub pod naciskiem a za rok czy 2 stwierdzaja ze jednak to nie bylo dla nich I sie dusza w malzenstwie