Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku

Polecane posty

Gość gość®
A mnie wkurza ze im więcej się dowiaduje tym więcej mam pytań

Gość gość®
I znowu ten zenujacy moment :o ? ssı1d nɔńoʞ ʍ ɯʎʇ z soɔ ǝıɔıqoɹz

Gość gość®
"Wniosek, który trafił do Afrykańskiego Kongresu Narodowego zakładał, że USA zapłacą RPA 10 miliardów dolarów rocznie przez 10 lat za zgodę na pobyt ich obywateli. Miało to być częścią planu na wypadek klęsk żywiołowych w Stanach Zjednoczonych.O sprawie wiadomo ponieważ publicznie wypowiedział się na ten temat rzecznik Ministerstwa Spraw Zagranicznych RPA, Sipho Matwetwe. Powiedział on, że Republika Południowej Afryki "nie będzie częścią planu, ponieważ istnieje ryzyko, że miliony białych Amerykanów, którzy mogą być wysyłani do naszego kraju w nagłym wypadku, w naszej opinii mogą zagrozić czarnej kulturze i tożsamości narodowej."

Gość gość
człowiek, jeszcze nie zniszczył żadnej planety jedynie naruszyliśmy naturalną równowagę - to bardzo delikatnie powiedziane. Takie naruszanie doprowadza do zniszczenia...szlag mnie trafia jak widze wszedzie śmieci,na ulicy,w lasach,nie wiem kto tak śmieci ale nie są to jednostki skoro tych smieci jest tak dużo..to na pewno nie jest normalne. chce się jeździć samochodem używać internetu to trzeba coś poświecić - sama uzywam internetu,ale uwazam,ze poswiecanie planety tak czy owak jest nie na miejscu. nowa religia PLANETA śmieszne to jest - chyba smutne raczej planeta jest od tego żeby ją używać - planeta nie jest przedmiotem,jest naszym wspólnym domem,lubisz mieć syf w domu? czy wolisz jednak mieć ładnie i czysto.

Gość gość
Do autora tematu, niczym mnie nie zaskoczyles. To ze rzad USA wspolpracuje z obcymi cywilizacjami to o tym doskonale wiem i to jest prawda. Rasy te nie sa dobre dla ludzkosci, rzad USA odrzucil pomoc Galaktycznej Federacji Swiatla. Poczytajcie o tej federacji, poczytajcie o wydarzeniu, wzniesieniu, do roku 2025-2030 poznamy prawde na temat istot pozaziemskich. Sami sie ujawnia, oni sa do nas pozytywnie nastawieni, chca nam pomoc i nas wyzwolic ze zla jakie jest na ziemii. Obecnie politycy rzadzacy swiatem to albo marionetki albo obce rasy. Nasi kosmiczni przyjaciele chca naszego wyzwolenia ktore dokona sie niebawem. Mozecie uznac to za zart, ale zaglebcie sie do tematu, poczytajcie wypowiedzi znanych ludzi np bylego ministra obrony narodowej kanady itd. Obcy istnieja, sa zli i dobrzy, zli maja nad nami obecnie wladze, dobrzy chca nas uwolnic. Jest cala masa obcych ras, nie 7 nie 5 ale setki tysiecy. Pozdrawiam was bracia i siostry :) 2025-2030 bedzie czyms wielkim. Nasze zycie zmieni sie na zawsze i na lepsze.