Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zgadzać się na związek?

Polecane posty

Gość gość

Nie miałam faceta 4 lata. Podrywa mnie dość mocno od paru miesięcy taki jeden facet... całkiem fajny, sympatyczny, w miarę mamy o czym pogadać (choć nie tak w 100 %), szarmancki... nie pociąga mnie za bardzo, ale dawno nie byłam w związku i już zapomniałam, jak to jest. A niestety Ci, którzy mi się podobają, są pozajmowani...

Gość gość
zgódź się

Gość gość
od paru miesiecy cie podrywa a ty nic do niego nie poczułaś poza sympatią? odpusc sobie... i jeszcze mówisz ze nie macie tak do konca ze sobą o czym rozmawiac to juz wgole tragedia. Ja z obecnym facetem z którym chodze na randki rozmawiam jakbysmy sie znali całe zycie, zero skrepowania, zero ciszy, tematy ceikawe bo wiele nas łączy.

Gość gość
U nas też jest zero skrępowania, gadamy normalnie, z tym, że ja mam dość wysokie wymogi pod tym względem, dlatego tak mówię... spotkałam może 2 osoby w swoim życiu naprawdę podobne do mnie pod tym względem. A on i tak jest kumaty i światopoglądy się nam jakoś nie różnią Nie poczułam nic za bardzo, pociągu, zauroczenia.. choć wyobrażam sobie seks z nim, to już jest sukces :D ale też bez szału

Gość gość
nie radze

Gość gość
ale po co to robić??

Gość gość
;/