Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SAMOTNI I SINGLE TO NIC NIE WARTE ŚMIECIE

Polecane posty

Gość gość

tak tak,walentynki są po to żeby o tym przypominać,dlaczego samotni nie maja swojego święta? dlatego że dla społeczeństwa są nic nie wartymi śmieciami,podludźmi którymi należy gardzić,to faszystowskie święto szerzące nienawiść zamiast miłości,bo tylko ludzie będący w związkach są wartościowi.

Gość gość
kaftan dla cjebia :D

Gość gość
Niemartw sie znajdziesz te milośc tylko wyjdz do ludzi:-)

Gość gość
wyszedłem wiele razy i nie znalazłem ,znalazłem za to was ,związkowców gardzących mną dlatego ze nie mam nikogo.

Gość gość
ty sam sobą gardzisz więc sie nie dziw ,ze inni maja cie za "śmiecia"

Gość gość
Raz to zamalo, musisz łazić jak grzybiarz po lesie moze co trafisz. :-)

Gość gość
ja bym chciała żeby samotni też mieli swoje święto...

Gość gość
dzień singla wypada 15 lutego ... i mozna go spędzic jak się chce... no ale załozyciel tematu bedzie siedział i ryczał jak bóbr w domu zapewne

Gość gość
a będę,w imieniu swoim i innych których odsunęliście dlatego ze czujecie się lepszymi skoro pacie pary. zdradzeni porzuceni i zapomnieni też są ludźmi!!

Gość gość
uppp

Gość gość
bo polska to zaścianek w którym liczy się tylko status i jeśli ktoś jest sam to na pewno jest "jakiś dziwny i coś z nim nie tak". celem życiowym większości osób w tym kraju jest złapanie partnera, czasem łapie się na dziecko takiego który ma kase, a czasem łapie się po prostu byle co żeby tylko mieć męża/ żone, bo wtedy jest się kimś. w cywilizowanych krajach jest nie do pomyślenia sugerować człowiekowi, że powinien kogoś mieć. tam się patrzy na człowieka jak na całość a nie jakąś połówkę którą trzeba dopełniać. żenada. niestety my już wszyscy zdechniemy zanim to się zmieni bo do cywilizacji nam daleko

Gość gość
wredny małpiszonie,ciesz się ze masz co robić na walentyny i stul pysk, wiem ze chciałabyś najchętniej spalić mnie w kotle lokomotywy tak jak robiliście to kiedyś z innymi i nadal macie na to ochotę co? skuhwysyny, czujesz się lepsza ode mnie bo masz faceta? mam nadzieję ze ci c****o zgnije za moja krzywdę albo ci ktoś kwasem obleje twarz i wtedy poczujesz się jak ja,zapomniana i odrzucona SAMOTNA i pogardzana przez tych atrakcyjnych przeżywajacych wspaniała miłość,lepszych.

Tak się składa koleżanko, że nie mam nikogo od kilku miesięcy :) A jedynie z kim będę spędzała Walentynki, to z kumpelami, alkoholem i marihuaną 🖐️

Gość gość
aleee fakty są takie ze to prokreujący i posiadający dzieci są ważni w społeczeństwie/narodzie a nie stare panny i kawalerowie,bo niby jak inaczej?

Gość gość
"związkowcy" hehehehehehehe swietne chasło!

Gość gość
od kilku miesięcy ,wow, jak wytrzymałaś tak długo w celibacie?? to zapewne zasługa narkotyków,wytrzymasz jeszcze 2 miesiące? czy jednak wybierzesz któregoś z tych 10 amantów czychających na ciebie?

Gość gość
up

Gość gość
nieatrakcyjni samotni niechciani do gazu.

Gość Taki_jeden_964
aleee fakty są takie ze to prokreujący i posiadający dzieci są ważni w społeczeństwie/narodzie xxxxxx ale co mnie interesuje kto jest dla ciebie ważny, ja żyję dla siebie hah :)

Gość gość
dla innych walentynkowiczów jesteś wybrykiem natury.walentyki są po to żeby pokazać że ten kto ma partnera jest lepszy .

Gość gość
autorze, z takim podejściem do życia, nie dziwi mnie twoja złość! znajdziesz jeszcze swoją połówkę, tylko nie mów jej tych bzdur, bo tak jak inne odejdzie a ty autorze, będziesz znów sam...

Przykro mi, ale nie rozumiem takiego podejscia. Z takim nastawieniem i złoscią do wszystkich i wszystkiego, masz niewielkie szanse na milosc i udany związek. Cóż, kazdy zyje we własnej głowie....

Gość gość
już nie szukam nikogo,wystarczająco mnie wydymałyście.

Gość gość
Czy można być zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu.

Gość gość
można być śmieciem i wychodzić z domu,samo wychodzenie niczego nie gwarantuje.