Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie szukam

Polecane posty

Gość gość

Im bardziej staram się kogoś znaleźć, tym gorzej na tym wychodzę, a co więcej, czuję się potem jak desperatka. Tydzień temu założyłam sobie konto na badoo. Miałam nadzieję, że ułatwi mi to poznanie kogoś fajnego. Co prawda dużo facetów do mnie pisało w tym czasie, ale każdy był strasznie zdesperowany i natrętny, a co gorsza, trafiali się tacy, co bez ogródek proponowali seks. Dziękuję bardzo. Wczoraj doszłam do wniosku, że szukanie kogoś tą drogą nie ma sensu. Zresztą, szukanie samo w sobie. Co ma być, to będzie. Jestem młoda i nie będę się wiązać z pierwszym lepszym.

Gość gość
Końcówka dobra,tak trzymaj.

Gość gość
Tak też zamierzam. Ktoś może zarzuci, że mam wymagania i jestem mało otwarta, ale to chyba dobrze, że szukam mężczyzny inteligentnego, ciekawego świata, niezależnego, który prowadzi interesujący tryb życia i ma swoje zdanie?

Gość gość
Na wszystkich portalach randkowych rejestrują się sami desperaci i zboczeńcy. Też z nudów i ciekawości zarejestrowałam się na badoo i szybko zlikwidowałam konto jak okazało się kto do mnie pisze. Aż wstyd się przyznać. Żonaci chętni przygód. Normalnych tam nie ma myślę, że tacy zawierają znajomości w realu.

Gość gość
Ja też założyłam tam kiedyś konto i po bardzo krótkim czasie poznałam bardzo fajnego faceta z którym jestem w związku już od kilku miesięcy. Każdy szuka tam czegoś innego i każdy jest w stanie znaleźć to czego szuka ale potrzebna jest cierpliwość :)