Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda kobieta

Za duze powodzenie facetow

Polecane posty

Gość mloda kobieta

Czesc mam taki problem . Mam duze powodzenie u facetow wrecz za duze. Nie napisalam tego postu raczej zeby sie pochwalic tylko wyzalic . Mam 19 lat. Jak mialam 15 lat moja kolezanke podrywal kazdy chlopak w szkole a na mnie ani jeden nawet nie chcial spojrzec. Teraz mam faceta duzo starszego od dwuch lat . Kocham go ale czegos mi brakuje. On mial duzo dziewczyn wyszalal sie a ja ... dopiero teraz tyle facetow mnie podrywa jak juz jestem zajeta. Mowia mi wprost ze chca mnie lepiej poznac . Pisza do mnie slodkie smsy... ale problem w tym ze na nic nie umiem sie zdecydowac

Gość gość
A co z tego że masz chlopaka? Przecież mu niczego nie przysięgałaś.Jesteś młoda i masz prawo poznawać ludzi i tych przeciwnej płci! Jesteś stanowczo za młoda żeby się z kimś wiązać na stałe!!! W Twoim wieku trzeba poznawać świat a nie myśleć o stałym związku bo w późniejszym wieku nieraz się tego żałuje! Przemyśl to. Wiem co piszę!

Gość mloda kobieta
Boje sie ze bede zalowac jak go rzuce . Ze rok sie pobawie a pozniej bede tesknic

Gość gość
Dodam ze ciagle nie ma pieniedzy i zeruje na mnie . Nigdy nigdzie mnie nie zabierze i Nigdy nic od siebie do jedzenia nie kupi.. a na telefony i rozne gadzety wydaje mnostwo pieniedzy.. czasem mysle ze sie marnuje przy nim i stac mnie na kogos lepszego.. nawet na gwiazdkr nic nie dostalam bo nie mial pieniedzy. Chodzby jakas czekolade .