Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ureacare tabletki na prostate i nietrzymanie moczu

Polecane posty

Gość Ada316
POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupiłam tacie 4 opakowania Ureacare nie musi wstawac w nocy po 5 razy widac poprawe 10/10

Gość eliza358
Polecam,naprawde, porzysylka expresowa,bardzo dobry produkt,stosuje od miesiaca i problemy z nietrzymaniem moczu ustapiły :)

Gość Radek 357
Dolegliwości minely juz po 3 tygodniach stosowania leku . Naprawde mi pomogl

Gość 342luiza
Idealny preparat na nietrzymanie moczu, działa już od początku użycia , gorąco polecam :)

Gość alaola358
Stosuje od paru tygodni jestem strasznie zadowolona z efektów,mialam kamice nerkowa lewo i prawstronna i powiem że kamyki znikły,nie wiem w jaki sposob ten specyfik dziala,ale jestem strasznie zadowolona,poszlam potem na badania profilaktycznie, i jest duza poprawa,ciesze sie ze nie bede miala zbijanych tych kamieni,bo tak sie balam :(

Gość gość 357
Polceam preparat ! Po miesiacu leczenia dolegliwosci ustapily !

Gość gość 357
Super preparat ! Polecam !

Gość księżniczka342
Profesjonalny preparat , działa od razu :) gorąco polecam <3

Gość gość
LUDZIE znacie metodę na dziadka to jest to tylko w innym opakowaniu a wy się zachwycacie życzę powrotu do zdrowia po tym suplemencie

Gość gość
Jeśli masz problemy z prostatą i nietrzymaniem moczu to koniecznie udaj się do dobrego urologa - on będzie wiedział co Ci przepisać. Ja leczyłem swoją prostatę w http://www.conticlinic.pl/ i już teraz jest wszystko w porządku.

Gość gość
Uwaga oszustwo! Wpłaciłam pieniądze i nie otrzymałam zadnej przesyłki. Nie można też znaleźć zadnej informacji na temat instytucji, która to sprzedaje (siedziba, adres, nazwa firmy w CEiDG itp.)

Gość gość
polecam urea care wszystkim, którzy zmagają się z problemem nietrzymania moczu lub mają bliskich z takich problemem

Gość gość
TO OSZUSTWO!Zamiast zamówionych 4 opakowań -uzgodnionych telefonicznie za 216 zł -otrzymałem 2 opakowania.Firma BIOCARE- "nadawca " chyba nie istnieje.Telefon do niej jest wyłączony! Pracownicy odbierający telefony podane w internecie-rozłączaja się - udają zmieniony głos , gdy chodzi o zwrot przesyłki.Adres firmy - też "lewy"- dot.redakcji Dziennika Polskiego a nie BIOCARE. Lek "na wszystko" oznacza lek "do niczego".Sprawa do PROKURATURY.Przestrzegam.

Gość gość
Ludzie, błagam. Jestem urologiem. NIE wierzcie w te superspecyfiki. To bezczelne kłamstwa. Wciskanie ludziom ziółek "na wszystko" powinno być karalne! TO COŚ NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ. Nie dajcie się nabrać, a prokuratura do dzieła-bierzcie się za te "medyczne" firmy. To coś nie "wyleczy" prostaty, a NA PEWNO nie "rozpuści kamieni nerkowych", ani NIE zapewni trzymania moczu. SPYTAJCIE SWOJEGO UROLOGA

Gość gość
ble ble ble moja babcia chora była , brała urea care i ożyła, a dziadek się w porę nie zorientował nie łykał urea care i wykitował.....dla potencjalnych "użytkowników" pacjent były...he he he

Gość Raport
OSZUSTWO! Sprawdzilem firme, żeruje na bezradnosci starszych ludzi, ktorzy nie potrafia zweryfikowac danych firmy. Konsultanci" nieprofesjonalni i niegrzeczni. Czasem udaja lekarzy a jak ich spytac o szczegoly i zrodlo (w rzeczywistosci nieistniejace, doktor polecajaca tez jest fikcyjna) to rzucaja sluchawka. Maja odpowiedzi typu:" ja tu jestem od sprzedazy - nie informacji" lub "Jest Pan dorosly, niech pan sobie robi co chce!" . Zastraszaja klientow ktorzy rezygnuja z zakupu. Klamia i co chwila zmieniaja zasady. Maja wielki balagan w danych. Kazdy mowi co innego. Te lukrowane opine na poczatku pisane sa na zamowienie przez te sama osobe, co widac golym okiem. Wlasciciel tej firmy juz ma klopoty z powodu poprzednich produktow niezgodnych z prawem i groznych dla zycia! Szkoda zdrowia i ogromnych pieniedzy na gowno, ktorego produkcja kosztuje kilka zlotych.

Gość gość
Na mnie nie działały już żadne takie tabletki w pewnym momencie... W końcu z nietrzymaniem moczu musiałam pójść do http://www.conticlinic.pl/ ale na szczęście szybko mi pomogli.

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego sprzedającego UREACARE i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK.Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Tego typu nagrania stanowią dowód w sprawie i nie musicie informować konsultanta, że go nagrywacie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, Bionea, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare i szereg innych

Gość gość
Nietrzymanie moczu było u mnie jednym z objawów zapalenia prostaty. Stosuje lek Sterko i jest bardzo skuteczny.

Gość gość
Trzeba isc do lekarza, innego wyjscia nie ma. Tabletki bez recepty nie pomoga. Ja mogę polecic dobrego urologa – www.urolog-gorecki.wroclaw.pl

Gość gość
stosuję urea care tabletki od trzech miesięcy i widze poprawę. mi pomogły

Gość gośćManiek
Wg mojej subiektywnej opinii najlepszy obecnie i najbardziej opłacalnym zakupem jest prostatan od olimp labs :) Ma Palmę sabałową a do tego, cynk, pestki dyni i pokrzywę w składzie (jak dla mnie bardzo dobrze)

Gość gośćDamian
Ja tam brałem prostatan i po mniej więcej miesiącu udało mi się polepszyć mój stan - wraca wszystko do normy. Ma dobry skład a i cena jak się przejdzie po paru aptekach w poszukiwaniu promocji to się coś znajdzie.. ;)

Gość gośćbartek
Ja również brałem prostatan i byłem ze niego bardzo zadowolony. To niedrogi, ale bardzo dobry i skuteczny suplement diety, zresztą pochodzi od najstarszej w polce i bardzo renomowanej firmy olimp, która ma przeogromną bazę świetnych suplementów. warto.

Gość gość
Na układ moczowy jest dobra herbata ze skrzypu powinno się dość długo gotować by wydostać krzem. Przy dłuższym piciu dodajemy zażywanie witaminy B bo ją wyplukuje razem ze zlogami piaskiem kamieniem.

Gość gośćWojtek
Potwierdzam, prostatan bardzo dobrze i szybko sobie radzi. Moje problemy ustąpiły już po 2-3 tygodniach. Od tego momentu regularnie badam i kontroluję prostatę. Warto mieć na uwadze od 40 roku ;)

Gość gość
Ja brałem prostatan i przyznaję, że działa całkiem skutecznie i szybko. Problemy z oddawaniem moczu i nietrzymaniem go szybko ustąpiły. Jeśli ktoś szuka dobrego niedrogiego wyjścia to polecam.