Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo proszę o interpretację wyników nasienia!!

Polecane posty

Gość gość

czas uplyniecia - 30 min objetosc - 3,6ml > 1,5 ml ph 8,2 > 7,2 lepkosc zwiekszona aglutynacja - brak plemnikow w 1ml 78000 000 > 15mln/ml całkowita liczba plemników 280 800 000 > 39 mln ruch postępowy 40% > 32% ******iepostępowy 32% plemniki nieruchome 28% zywotnosc 73% > 58% formy patologiczne wsrod plemników 95% ilosc plemnikow o prawidlowej budowie 5% > 4% Co myślicieli?

Gość gość
twoje plemniki sie do niczego nie nadaja ojcem napewno nie zostaniesz

Gość gość
Uwielbiam takie odpowiedzi żeby tylko cos napisać:) Jednak proszę o odpowiedź osoby które cokolwiek wiedza na ten temat bądź robiły takie badanie

Gość gość
Wydaje mi się że wyniki są bardzo dobre. Ilość bardzo dobra. Na lepkość chyba trzeba brać witaminę C i to nie jest jakiś duży problem. Nie wiem tylko jak to jest w tymi plemnikami patologicznymi ale tych o prawidłowej budowie masz tą minimalną ilość. Myślę że jakimiś witaminami wystarczy je tylko podrasować.

Gość gość
Dziękuje za przemyślaną i mądra odpowiedz ;)

Gość gość
Żeby nasienie można było podrasować witaminami... To by było dobrze

Gość gość
Oczywiście że się da. Mąż właśnie to robi. Czytałam też dużo wpisów na forach i po witaminach po kilku miesiącach poprawiał się u mężczyzn ruch plemników oraz ilość. Trzeba też zmienić tryb życia na bardziej *****iwy,unikać ciepła np sauny i nie nosić obcisłej bielizny. Żywienie ma również wpływ na plemniki. Zdrowe odżywianie i orzechy brazylijskie też mogą polepszyć wyniki :) Pozytywne myślenie najważniejsze