Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile dac lekarzowi za cesarke na zyczenie

Polecane posty

Gość gość

Zbliza sie moj 2 porod chcialabym miec cc poniewaz po 1 porodzie nie mam zbyt milych i przyjemnych doswiadczen.Cala ciaze chodzilam do lekarza prywatnie placac 150 za wizyte, ten lekarz tez bedzie przy porodzie ale chce mu wreczyc koperte z gotowka tylko nie mam pojecia ile ,,posmarowac,,. Rodze w szpitalu w malym miescie zaledwie 30 500 mieszkancow. Orientujecie sie ile wypadalo by wlozyc?

Gość gość
lekarz na pewno poda ci cenę, średnio 1-2tys.

Gość gość
też mam taki pomysł żeby isc do prowadzącego i zapłacic za skierowanie, wskazanie do cc a potem w szpitalu już dać łapówkę aby rzeczywiście było to cc u mnie jest tak że jakieś tam wskazania mam i to jest kwestia interpretacji że jeden lekarz może powiedzieć że cesarka a inny że jednak próbujemy naturalnie, szanse na cc są duże tylko trochę pieniązków i dobej woli lekarza i bedzie ok ale jak rozmawiać z lekarzami ja to sie do dawania łapówek nie nadaję chyba lepiej jak z mezem pojde i on bedzie mówił boje sie ze lakarz na mnie naskoczy a jaks ie zdenerwuje to nie chce dziecku zaszkodzic, lepiej jak mąż pogada bo jest opanowany ale jak zacząć taką rozmowę, jak zacząć temat nie mamy doświadczenia w tym temacie ale teraz w ciązy gotowi jestesmy na wszystko by tylko zadbać o dobry poród i by dziecku sie nic nie stało

Gość gość
Dawanie łapówek to przykładanie swojej ręki do tej całej patologii w szpitalach.