Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiepska sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Czuję się bardzo przemęczona. Na nic nie mam czasu. Na zakupy, na fryzjera, na gotowanie. Prowadzimy z mężem firmę. Tylko,że on wykonuje jakieś 30% a ja 70%. Codziennie pracuję od 6 do 19. Mamy jednego pracownika, bardzo ciężko kogoś znaleźć bo branża jest specyficzna tak więc na razie nikt nas nie odciąży. Nieprzyjmowanie zleceń? Utrata dobrego, stałego klienta. Wczoraj się pokłóciłam z mężem. Dzisiaj jest mi bardzo źle, głowa mnie boli.

Gość gość
Pogadaj z mężem i idź dzisiaj odpocznij:-) Wypij szklankę wody z sokiem z cytryny to dobre na bóle głowy i przemęczenie.

Gość gość
Dziękuję :( Dzisiaj wstałam o 5 tak więc wcześniej trochę skończyłam. Rozmawiałam z nim ale wszystkie rozmowy kończą się kłótniami . Że on przecież pracuje. A przecież ja widzę ile zrobił. Dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę leku przeciwdepresyjnego. Mdli mnie przez to od rana. Nie mam znajomych, koleżanki po studiach porozjeżdżały się w swoje strony. Wróciłam do rodzinnego miasta. Nie mam nawet z kim pogadać ( zresztą nigdy jakaś elokwentna również nie byłam...). Tylko praca, dom, komputer i biedronka o 20 jak jest czas zrobić zakupy.