Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4

Pomocy! ....

Polecane posty

Gość gość4

W lipcu 2014 wprowadziła się do naszego domu (dziewczyna - ja, mama, tata, dwóch braci). Jeden z nich ożenił się właśnie z tą dziewczyną... zamieszkała u Nas. Nigdy nie darzyłam ją sympatią, no ale... myślałam, że polubię. Ale.. teraz jest w ciązy. Odtąd jak się wprowadziła sytuacja wygląda następująco: siedzi od 9 rano w kuchni na laptopie (FB) i pisze z siostrzyczką 15 letnią w moim wieku - tym samym ta Żona mojego brata obgaduję i mnie i to co robię, etc. .... Dodatkowo jest niechlujem kompletnym! Myję się 2 razy w tygodniu (reszta od nas codziennie)... Jak się kąpie, to pełno zostawia swoich farbowanych włosów rudych .. podchodzących pod kolor rudy. Jest w ciązy i nie farbuje i połowa "białych" a połowa farbowanych.. blee, ohydztwo! Na mydle te włosy, na gąbkach. Po wyjściu z łazienki nie przewietrzy, nie uchyli okna, w łazience mokro, ręczniki w które się wycierała zostawia ułożone zamiast do pralki... A teraz co napiszę to rewelacja po prostu .... wychodząc z toalety NIE UŻYWA W OGÓLE papieru toaletowego, a jeśli np. bierze na coś papier to zostawia pustą rolkę ... Dodatkowo nie spłukuje, zostawia otwartą ubikację i ... obsikaną deskę... FUUJ! Sorry, że o tym piszę ... Jest nieuprzejma. Udaję milutką, a w sieci leje, obgaduję, nazywa szmatom itp. .. Moi Rodzice też mają dość. Jak jest w domu cały dzień na laptopie, to nawet ja z mamą próbuję coś robić... udajemy, że mama mówi, żebym umyła ręce jak wychodze z toalety, żebym zamykała klapę z ubikacji. Bo żona brata rąk też nie myje... naczynia zostawia...łyżeczki z herbaty/kawy na stole... jak piję to "siorbię", jedząc zupę przykładowo też, "ciamta" ... mam dość! Obrzydza mnie to. Pomożecie? Co możemy zrobić? To naprawdę jest już denerwujące.... Pozdro! ;)

jak nie będziecie jej o******lać za każdym razem to się nie zmieni. ciąża nie zwalnia od kultury. nie dawać aluzji tylko wprost powiedzieć że jak zrobi syf to posprząta