Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dzieciatych facetów

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam Panowie czy Wy naprawdę nie rozumiecie, że wasze ukochane dziecko dla nowej partnerki jest po prostu balastem, złem koniecznym. Taka sytuacja ma sama wady z perspektywy partnerki.Ja Wam wymienię za pstryknięciem palca jakie to wady: mniej czasu dla partnerki, mniej czasu dla nowej rodziny, dla wspólnego dziecka, mniej pieniędzy, była już zawsze niejako obecna w życiu. Oczywiście może polemizować i próbować wymienić jakąś zaletę. Oczywiście "bo fajnie jest mieć rodzenstwo" to zaden argument, bo nowa partnerka może dziecku te rodzenstwo sama zapewnić. Oczywiście, że partnerka ma wybór i nikt jej na siłe przy dzieciatym nie trzma. Nie o to chodzi. Po prostu nie mogę zrozumieć czy dzieciaci serio wierzą, że partnerka skacze pod niebiosa bo oni mają dziecko i nie jest to dla niej zadnym obciążeniem psychicznym czy udają głupich.

Gość gość
Oczywiście, że partnerka ma wybór i nikt jej na siłe przy dzieciatym nie trzma. Nie o to chodzi. xxx ale oczywiście, że o to!!! dopóki będą istniały głupie zdesperowane biedne kobiety - dzieciaty facet będzie wybierał pannę, a nie dzieciatą rozwódkę

Gość gość
to samo dotyczy dzieciatych przechodzonych pind, które polują na frajera żeby utrzymywał ją i jej bękarty:classic_cool:

Gość gość
Co wy tak się uwzięłyście na tych dzieciatych. Nie podoba się to wypierd...facetów jest mnóstwo innych, droga wolna.

Gość gość
Po co ci dzieciaci zawracają d**y bezdzietnym pannom?

Gość gość
a jak tobie ktoś zawraca to musisz z nim wejść w związek??? musisz dać mu tyłka bo wyraził takie życzenie?

Gość gość
chyba komuś żal dvpe sciska, ze ktoś może być ojcem i mieć kobietę, która nie jest matka.