Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

dom rozpusty

Polecane posty

Gość gość
De zapytasz jak wpadnie,on tu wprost szaleje z podniecenia.:-D:-D:-D

Gość gość
Lalunia to tylko cytat.Jaki burdel tacy klienci. Zimny dran dziś Szampana hmm co by tu jeszcze Nowa chodz na pienterko:-*

Gość gość
Hahaha Gromi,ty też chcesz pogadać?Tak zrywkę zróbcie,bo nie dasz rady. Boszzzzz co się z tym miejscem stało.:-D:-D:-D

Gość gość
No zjadę ze śmiechu!!!!!!!!!!!!Albo wytrzymam.Szatańsko tu macie!

Gość gość
Gromowładna to stąd,że jak się wypowiadasz to jakby prąd kopnął?WOW.W którym pokoju przyjmujesz?

Gość gość
Ja dostaję z miejsca wytrysk jak ona coś napisze :)

Gość gość
Nie narzekaj,przynajmniej coś się dzieje.A że kosztem waszej głupoty....cóż może skończcie i będzie spokój.:classic_cool:

A co cie tak wszystko irytuje fakt ero sie zmienilo kiedys bylo tu duzo fajnych ludzi teraz tez jest pare ale niektorzy goscie nie znaja pojecia forum

Gość gość
Nie na pienterku?To ja szampana oddałam!

Gość gość
Gdyby tu erotycznie było,chętnie popisałabym inaczej.;-)Ale z kim? Z tobą,z De?A więcej nicków sugerujących superciacha nie widzę.

A Wam co? Z cellulitem się walczy, trzeba masować, wcierać i ugniatać. A nie tak chuchać i głaskać. :D Jak się wieczorem prezentować będziecie w kusych sukienkach z pomarańczową skórką?:P Cześć Gromi :)

Gościu,to po co tu przylazłaś? Zostawiłam ci mój temat.Dla ciebie i twoich przydupasów.Czułaś się tam jak ryba w wodzie i toczyłaś pianę :classic_cool: Co? Brakło publiki i teraz tu skomlesz o uwagę? Taka wyższa z ciebie inteligencja,a nie zrozumiałaś,że tam jest twoje miejsce .

Gość gość
Silenko śliniak!De mnie tu zaprosił,jego zapytasz po co.Chyba ze zadrżysz zbyt szybko na jego widok.

Gość gość
wylogowane zazdrosne baby jadą z pomarańczy, są zazdrosne że ciotki są sławne i że facec***iszą o nich i z nimi. do wielbicielki de- wątpie czy przy tobie by mu stanąl latasz za nim jak suka mojego sąsiada. miej kobieto troche klasy i honoru bo o urodzie nie wspomnę :-d nadajesz na ciotki a od rana tu siedzisz i nadajesz. masz menopauze czy co? po kiego chuuuuuuuuja zaglądasz

Gość gość
No się zeszczam.Wy tutaj nie czytacie postów nawet Zimnego?s S S S Lalunia to tylko cytat.Jaki burdel tacy klienci. Zimny dran dziś Szampana hmm co by tu jeszcze Nowa chodz na pienterko:-*

Gość gość
Silena nie masz na ero szans.Udowodnię ci to za to,że mi się przypominasz.

Gość gość
:)

Gość gość
Silena a ty po co tu przylazłaś?:-(

Gość gość
:)

Gość gość
a gdzie sie podziały wasze seksowne avatary? Buahahaha ach tak zapomniałem, im seksowniejszy tym gorsza raszpla :P biedronki i baloniki lepsze :)

Gość gość
Z ciekawostek-dzięki tobie Sil poznałam całą rozkoszną resztę.Dzięki niunia,bo już mi pomysłów brakowało na z******ty relaks.

11:30 Co Ty możesz wiedzieć o awatarach cellulicie? Mój balonik ma swoją historię, poza tym określa moją osobowość seksualną i ocieka seksem :D

Gość gość
No i uciekły...tfu wylogowały się dla niepoznaki.:-D

Gość gość
Nie napiszę spierdalaj,bo kleszcz się nie puści jak się skóry uczepił:-D Maskę tylko muszę nosić i okulary bo smród ciągniesz. Miałaś kibicować spod o sorry z pod pręgierza,a chyba odpowiedzi szukasz.Zajrzyj,dlaczego tu jestem. Ja tu byłam niunia przed tobą.to ti ti 👄