Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

dom rozpusty

Polecane posty

Co to k***a za cennik? Tu się za coś płaci? Nieee!!! Tu się wykorzystuje ;-) Pilnować mi dobytku i żeby mi tu za cicho nie było ;-). musze odpocząć od dzisiejszego dnia :-/ Tabasko po22 pod kołdrę bo zwiaze :-* Dobranoc

Nowa Poczekaj doprowadzę Cię, bo Muszka akurat Cynikiem jest zajęta.;):P

No cóż, ale wysnułeś właściwy wniosek Cyniku :) Dobra jestem w pozytywnym motywowaniu, nie? A tak na poważnie, na ogół mówisz w miarę z sensem , nawet bardzo z sensem i nie widać żeby Ci to przychodziło z trudem x Wilku usługi dziewcząt opisalam już na innym topiku . Cennik uzgadnia się ze mną :classic_cool: , jak mnie nie ma to z Wad :P

Gość
Doczytałem muszko, że jesteś tu burdelmamą. Chcę wynająć CiZię na całą noc. Czy to możliwe? ;-)

Powinnas odświeżyć ofertę dla nowo przybyłych Muszko:)

Nie mogę nadążyć z czytaniem zbereźnice:P Wpadłam do pokoju odpocząć,a tu sodoma i gomora :D

Możliwe, CiZia świadczy usługi audiotele. Tylko taka forma wchodzi w grę. Poza tym w trosce o moje dziewczęta , każdy musi przejść przeze mnie :D Potem uiszczasz opłatę i dostajesz paszport polsa/tu .

Gość
Taka skomplikowana procedura i tylko przez tel? Będę się musiał zakraść do jej pokoju jak zaśniesz ;-)

Koniecznie Muszko, grono się powiększa, trzeba każdej znaleźć odpowiednia specjalizacje;) Dobranoc:)

Czas nagli, 97 kołderkę zagrzała i tylko słychać jęczenie zza drzwi ;) Idę się tam ukryć przed bestią, a może znajdę złotą rączkę :P :)

Gość
No to długo nie poczekałem, muszka poszła spać, CiZiu! Otwórz okno i rzuć mi swój długi warkocz ;-) Dobrze że to parter ;-)

@Muszka A ile kosztuje BDSM z Toba bo chcielismy kumplowi na 40 urodziny zafundwac:)?

BDSM to moja działka Wilku. Przyprowadz kolegę, zajme sie nim:classic_cool: Oddale się do czerwonego pokoju, zrobić przegląd zabawek. Jakby Cie Tabasko naszlo w nocy, to zapukaj, podziele się;)

De,jak mnie nie było? Nie pytaj:P Teraz przyszłam Was popilnować:P