Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

dom rozpusty

Polecane posty

Gość gość
Ktos zgłosił profil Wilka do usunięcia :-D:-D

Gość A co ,nie rozumiesz? Przecież napisałaś cyt: "Ty De,ty się chyba prosisz,żebym zajrzała jednak.smiech.gif A ja widzisz pomyślałam,niech mają.Niech sobie poudają." cyt: "Nie prowokuj mnie,bo niunie twoje znów piany dostaną i się w końcu obrażą,że naprawdę nie będziesz miał pod co tu marszczyć." Cyt: "Odpisz,a wpadnę z szampanem,bo jeszcze mnie tam nie było.A teraz poczytam te bzdety" No i wpadłaś z szampanem i naubliżałaś dziewczynom:O

Gość Najszybszy w mieście
no chyba nie, przynajmniej tak mi się wydaję :(

Gość gość
Spamer A jaki masz motyw spamerko. ciebie też nikt nie kocha tak jak wilka? To weźcie się jakoś razem... się zakumplujcie, stwórzcie własny temacik i spamujcie się nawzajem, będzie z korzyścią dla ogółu:):)

Gość Bardzo dobrze rozumiem znaczenie słowa "szantaż" Jest to wymuszanie groźbami na kimś jakiegoś określonego działania.

@gosc nowa97 Nowa usunalem bo chcialem zalatwic to po cichu. A TY jestes smieszna i stajesz po zlej stronie bo to nie jest spor pomiedzy Tabasco a Wilkiem a pomiedzy Tabasco a dziewczynami ktore uwazaly cie za kumpele lojalna wobec nich. Nigdy nie uderzalem do Tabasco twierdzisz inaczej pokaz wpisy ktore o tym swiadcza a jak nie masz takich nie rzucaj klamliwych pomowien.

będzie ciężko Mucho, bo ja bardzo dobrze pływam :(

Gość gość
pfff, akurat to Tabasco. Chyba ktoś oszalał, jeśli tak myśli

Gość gość
De cytuj w całości skarbie,bo potem jak tak z kontekstu wyrwane,to nawet że siano to kawior wmówisz,jak pewnej.Mam ci pomóc?:-)

Gość gość
De dołanczam :-p :-p :-p ale nie ten cytat,że analfabetyzm u mnie widzisz ;-) za moment.

@gość dziś Pisz z niebieskiego a nie tworz sztucznego tlumu z za pomaranczy:) Tak to mozna natrzaskac dowolna ilosc wypowiedzi broniacych Tabasco i wszystkie napisane przez nia:)

nie ma o czym opowiadać Mucho to trzeba pokazać 😴

Gość gość
De specjanie dla twoich hostess z domu rozpusty Gość De wczoraj Brak argumentów i epitety idą w ruch? To jest typowa reakcja idlatego mnie to nie dziwi Twoja moc tkwi w umyśle, a nie w ciele. gość wczoraj Ty De,ty się chyba prosisz,żebym zajrzała jednak. A ja widzisz pomyślałam,niech mają.Niech sobie poudają. Ten post z dziwnymi znakami nie był mój.Nie chodzę też za tobą,bo nie ma za kim.Nie prowokuj mnie,bo niunie twoje znów piany dostaną i się w końcu obrażą,że naprawdę nie będziesz miał pod co tu marszczyć. Gość De wczoraj Gość A moż e po prostu lubie z Tobą rozmawiać? Dlaczego uważasz ,że Cię prowokuję? Twoja moc tkwi w umyśle, a nie w ciele. gość wczoraj Naprawdę dziwne,że wulgar z braku argumentów i kulawy polski nie przeszkadza ci u tych,które pod ręcznik się pchają.Nie chciałam wiwrzyć,że to cię może jako faceta dowartościować,ale widać jeszcze niżej w mule leżysz w tych sprawach,niż myślałam.Odpisz,a wpadnę z szampanem,bo jeszcze mnie tam nie było.A teraz poczytam te bzdety.Zamiast papieroska.Bo w tygodniu do utraty sił niestety nie mogę.Ranek byłby zbyt brutalny. gość wczoraj 8 stron...i lepsze niż Gray Nie dziwię się,że szukasz dalej.Mi by też nawet nie stanął. Gość De wczoraj Pewnie,że dpisze, bo i tak zajrzysz,czy odpisałem

@Muszka Ten : Wilk 1946 dziś Chcecie poczytać o bitwie na Łuku Kurskim? To moj podszyw nawet nie zauwazyl ze nie mam juz maila w stopce w razie czego sprawdzaj historie nicka:)

Gość Myślę, że za bardzo nie wyrwałem z kontekstu, ale skoro tak uważasz, to czekam na Twoją pomoc:)

Gość gość
Gnido:-p